W.I.C. BY HERÔME MYSTIC JAPAN

W.I.C. by Herôme heeft weer een nieuwe collectie: Mystic Japan. De naam zegt het al, deze collectie is geïnspireerd op Japan. En aangezien Japan bekend staat om de kleurrijke cultuur, zitten er lekker veel kleurtjes in deze collectie. Past perfect bij de lente en zomer! Ik vind het allemaal erg leuke kleurtjes en ik word er heel vrolijk van.

Ik heb helaas geen swatches voor jullie, want mijn nagels zijn momenteel erger dan erg. Ik heb erg zwakke nagels van mezelf, dus ze breken super snel af als ze ook maar een beetje lengte hebben bereikt. Daarnaast ga ik in tijden van stress snel aan mijn nagels pulken en aangezien ik in mijn examenjaar zit, heb ik veel stress. Gelukkig zijn er op het web genoeg swatches van deze collectie te vinden, onder andere op de blog van Aranka
De namen van de kleurtjes die in deze collectie zitten van links naar rechts: Nagoya – Yokohama – Saporro – Shizuoka – Nemuro – Kyoto. De kleuren zijn op zichzelf niet heel bijzonder, maar roze en rood doen het bij mij altijd goed. En dat zijn dan ook mijn favorieten!

De Mystic Japan limited edition is vanaf mei te koop bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en online. Je betaalt €7,50 voor een flesje, maar als je er twee koopt dan kost dat €12,50. Is dat geen goede deal?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *