MY LIFE AS LIZ

Wat heb ik een heerlijke week achter de rug! Ik heb eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan, zoals op het terras zitten, lekker eten op school, de stunt, een feestje en niet te vergeten naar Amsterdam voor Beyoncé. Mijn allerlaatste schoolweek zit er nu dus officieel op en ik heb nu drie weken vrij om te leren. En dat is dan ook precies wat ik de komende tijd ga doen. Ik heb er geen zin in, maar wel zin om mijn diploma in ontvangst te nemen. En aangezien dat niet vanzelf gaat, ga ik de komende tijd hard mijn best doen!

Maandagochtend: klaar voor de laatste week school! Maandag begon ik laat, maar ik ging daarna een proefexamen geschiedenis maken en pizza eten op school met de geschiedenis leerlingen. Gezellig en lekker!

Mijn dag begon dinsdag bij de Hema. We wisten niet wat we bij filosofie moesten doen en daarom gingen we naar de Hema lopen om daar te ontbijten. Was lekker!

Leuk doen met de bril van een vriendin, haha!

Woensdag heb ik mijn halve dag doorgebracht op het terras, in de zon. Ik ging eerst met wat vriendinnen en daarna weer terug naar school om onze schoolexamen cijfers in ontvangst te nemen, en daarna ging ik weer terrassen. Zwaar leven heb ik toch ;)

Donderdag lekker sporten! We deden bootcamp en ik vond het echt zwaar, heb de dagen erna ook nog flinke spierpijn gehad.

Vrijdag was het tijd voor de Stunt! En ik moet zeggen: het was de beste Stunt in jaren. De leerlingen waren niet zo blij met ons, want echt bijna iedereen zat onder de stift, gekleurde haarspray of gel. Maar oh wat was het leuk om te doen! Daarna was er een BBQ, maar omdat het zo’n slecht weer was, ben ik minder lang op school gebleven dan gepland. Maar alsnog een hele leuke dag gehad!

Vrijdagavond had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin maar ik wist echt niet wat ik aan moest. Dit is het uiteindelijk geworden!

Met mijn lieve vriendinnen!

Zondag ging ik naar Amsterdam met een vriendin, omdat Beyoncé ‘s avonds zou optreden. Maar we gingen eerst lekker shoppen! En lunchen, dat deden we bij La Place.

Diner: Julia’s pasta! Heerlijk!

In de enorme rij voor de Ziggo Dome. We stonden er om half 6, terwijl de deuren pas om 7 uur open gingen. En alsnog stond er een rij van hier tot Tokio. Gelukkig scheen de zon! Er waren ook al fans die de avond van tevoren al daar waren gaan liggen, echt niet normaal.

Jaaa daar is ze dan! Het was echt geweldig, Beyoncé is zo goed live en de show eromheen was ook prachtig.

Mijn foto’s zijn bijna allemaal mislukt, maar ik heb ook veel filmpjes gemaakt. Wel jammer dat mijn batterij bijna leeg was, maar alsnog heb ik mijn telefoon de hele avond kunnen gebruiken.

Wat een topvrouw is Beyoncé ook! Ik was pas om 1 uur thuis, maar dat was het helemaal waard. Beste avond in tijden!

Tot de volgende week :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *