MANGO NEW COLLECTION

Ik zei het eerder op Twitter al: ik kan Mango en Zara de komende weken beter vermijden. Februari was echt een dure maand (carnaval, maar ook wat betreft aankopen), dus ik moet het in maart echt rustiger aan gaan doen. Helaas maken de winkelketen het daar niet makkelijker op, want met al die nieuwe collecties loopt het water nog niet niet in de mond. Mango heeft bijvoorbeeld veel leuke truien en jasjes, en die zijn helemaal niet duur!

Zo verkoopt Mango nu suède jacks in verschillende kleuren voor 60 euro. Terwijl die vorig jaar nog rond de 100 euro kostten en super populair waren. Ik wilde toen ook zo’n suède jasje, maar het was me toen niet gelukt om er eentje te kopen omdat ze super snel uitverkocht waren. En toen ik er een wilde, had ik al een ander jasje. Ik baal er nog steeds van, haha!

Het fijne aan Mango is, is dat hun prijzen laag blijven. Truien voor 20 euro, jasje voor 30 euro… Dat zijn nog leuke prijzen! Bij de Zara betaal je tegenwoordig al snel 70 euro voor een jasje. Tja, dat weerhoudt mij er toch wel van om daar iets te shoppen. Wat maken winkels het ons toch ook moeilijk!

Ik heb maar een kleine selectie van de nieuwe collectie van Mango, dus als je meer wilt zien raad ik je aan om naar de webshop te gaan.

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Mango?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *