LOOK: BIKER BURGUNDY

Ik denk dat we dit najaar nog veel burgundy zullen zien. En dat vind ik helemaal niet erg, want ik vind het een fantastische kleur! Vooral burgundy broeken vind ik de laatste tijd erg mooi. Vooral in combinatie met items waarvan ik weet dat we ze dit najaar ook nog veel gaan zien: bikerboots en een leren (biker) jasje. Een simpele outfit, maar ik vind hem heel geschikt voor de herfst!

Zoals jullie weten ben ik dit jaar van plan een leren jas te kopen, maar ik ben er nog niet uit waar ik ‘m wil kopen. Bij Mango hebben ze jasjes voor rond de 100 euro. Niet goedkoop, maar Zara heeft bijvoorbeeld een prachtig jasje dat zo’n 180 euro kost. Dat is weer hele andere koek! Omdat ik het dus nog niet weet, wacht ik het nog even af. Ik heb immers een andere leuke jas besteld die momenteel naar me onderweg is.

Daarnaast wil ik ook nog bikerlaarsjes. Maar het vinden hiervan is al helemaal een ramp! Laarsjes waarvan ik dacht dat ze leuk waren, stonden me niet. Laarsjes die ik zelf minder vond, stonden me wel. Bovenstaande laarsjes van Sacha zijn heel erg populair en ik vind ze ook erg leuk. Ik vind ze zo niet zo mooi, op outfitsposts van verschillende bloggers (bijvoorbeeld bij Esmee van Fashion-Fever.nl) komen ze veel beter tot hun recht. Maar toch, ik weet het niet… Het is toch niet helemaal ‘mij’ en de schoen is best opvallend. Maarja, wat is ‘mij’? Dat weet ik de laatste tijd ook niet zo goed, ik vind zo veel verschillende dingen leuk! Misschien moet ik ze gewoon maar een keer passen… Wat denken jullie?

  • Broek – Marc by Marc Jacobs
  • Shirt – Rag & Bone
  • Jack – Nelly.com
  • Laarsjes – Sacha
  • Shopper – Zara
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *