Room wishlist

Eigenlijk zouden we op dit moment al in het huis moeten zitten, maar helaas… We hebben vertraging. Er moest nog heel veel gedaan worden en de meeste spullen van mijn zusjes zijn al oververhuisd, maar dat is dan ook het enige. Deze week gaan we dus nog even hard aan het huis klussen want voor donderdag moeten we er echt inzitten. Zo’n raar idee…

Ik heb er wel veel zin in, maar ik heb nog een hoop dingen nodig op mijn kamer! Aankomende week ga ik met mijn moeder wat winkels af (waaronder de Ikea) om de laatste dingen bij elkaar te shoppen. Ik heb er een lijstje van gemaakt en het leek me leuk om hem te delen!

Opbergdozen voor onder mijn bed

Klerenhangers
Ikea Hemnes kast

Matras
Wandplankjes
Bureau (of een tafel gebruiken als bureau)
Bureaustoel
Ikea Helmer kastjes (+ verdelingsbakjes)

En verder…
Extra kussen (Dat hoort gewoon bij een tweepersoonsbed!)
Lamp
Spiegel voor boven mijn wastafel met van die leuke lampjes
Wasmand
Boekenkast
De reden dat ik zoveel nieuwe spullen nodig heb is omdat het meubilair uit mijn oude kamer niet meer in goede staat is. Sommige meubels had ik gekregen van mijn tante en die hebben z’n beste tijd wel gehad. Wat er nog goed is gaat naar mijn zusjes zodat die er ook nog wat plezier van kunnen hebben. Ook vond ik in groep 6 felle kleuren heel erg leuk, waardoor mijn kamer op een gegeven moment wel een bom van kleuren was. Ik heb het toen geprobeerd terug te brengen naar één kleur, appeltjesgroen, maar deze kleur ben ik eigenlijk ook wel beu. Zit ik met al die groene accessoires…. Maar goed, ook deze accessoires komen vast goed terecht bij één van mijn zusjes en ik laat mijn kamer gewoon lekker rustig. Jullie zullen het vanzelf zien!

DELEN:

1 Reactie

  1. Axelle 26 september 2011 / 06:51

    Wauw als ik dit zo zie wil ik ook wel een nieuwe kamer ! Veel succes nog met de verhuizing !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *