NIEUWE VERSLAVING: 90210

Ik ben nooit echt een meisje geweest dat tientallen series volgt. Alleen als ik ergens eenmaal aan begin, kan ik niet meer stoppen. Ik had dat met Gossip Girl, maar nu ook met 90210. Gossip Girl heb ik trouwens nog steeds niet afgekeken, ik ben gestopt bij seizoen 3. Dat komt dus nog wel ooit, maar voor nu heb ik 90210!


Deze serie begon ik met kijken op aanraden van een vriendin. Zij had het er wel eens over, en toen ik weer een nieuwe serie wilde gaan volgen besloot ik seizoen 1 te downloaden. Ik ben daar nu mee klaar en net begonnen met seizoen 2. En dan op naar seizoen 3 en de rest! Gelukkig heb ik de hele vakantie de tijd, dus áls het slecht weer wordt, kan ik me in ieder geval vermaken!

Maar waar gaat de serie dan eigenlijk over? Dat is misschien ook wel handig te vertellen voor degenen die niet weten waar ik het over heb. Het verhaal is heel simpel: het gaat over Annie en haar geadopteerde broer Dixon die van Kensas naar Beverly Hills verhuizen met hun vader en moeder, waar ze gaan wonen bij hun grootmoeder. Ze gaan daar naar de West Beverly Hills High School, waar het heel anders vertoeven is dan in Kensas. Het feit dat hun vader ook nog eens de directeur van de school wordt, maakt het er niet makkelijker op. Ondanks dit maken ze een hoop nieuwe vrienden waarbij ook de nodige (liefdes)drama komt kijken.

Ik vind het een heerlijke serie! Iedereen gaat zowat met iedereen, net zoals bij alle series, maar dat maakt het juist alleen maar leuk. Ook de kleding is leuk naar te kijken, de knappe jongens en van het lekkere weer in Beverly Hills word ik ook helemaal gek. Het enige waar ik me wel aan kan ergeren, is dat ze 16 jarige tieners spelen, terwijl ze dat in het echt niet zijn en dat zie je er ook goed aan af. Waren er maar zo’n knappe volwassen jongens mij bij op school ;)

Dus verveel je je en weet je niet wat je moet doen? Download een seizoen van 90210 en van verveling is geen sprake meer!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *