MY FAVOURITE: MARC BY MARC JACOBS LAPTOPHOES

Marc by Marc Jacobs kan bij mij niet veel fout doen. Ik surf regelmatig naar de webshop om te kijken wat voor leuks ze allemaal hebben. Ik heb nog niks van het merk, maar een vriendin van me heeft een tas van het merk en die is echt prachtig. Het liefste koop ik ook allemaal tassen, sjaals en weet ik wat meer van Marc by Marc Jacobs, maar ik denk niet dat mijn portemonnee het daarmee eens is. Maar momenteel heb ik wel iets wat ik heel graag wil hebben, namelijk een laptophoes!

Ik heb deze hoes al verschillende keren op internet gezien en nu ik zelf een mooie laptop heb, verdient die ook wel goede bescherming. Zo’n hoes is ideaal om je laptop in te vervoeren als je ergens naartoe gaat, of hem daar gewoon in te bewaren. Omdat het niet zo’n groot ding is, kun je hem makkelijk in je tas doen. Hij ziet er leuk uit, je laptop is goed beschermd en het is ook nog eens handig: wat wil je nog meer?

Ik vind de hoezen waarin het logo is verwerkt het leukste. Ja, je ziet wel meteen dat het van Marc by Marc Jacobs is, maar bij zo’n laptophoes vind ik dat juist wel leuk. Je hebt een hoes voor een 13 inch laptop vanaf $62,- wat neerkomt op zo’n 48 euro. Niet goedkoop, maar wel heel leuk om als cadeau te vragen voor je verjaardag. Nu ben ik pas in februari jarig, maar er komt vast nog wel een andere gelegenheid (bijvoorbeeld Sinterklaas). En als het me écht te lang duurt, kan ik hem altijd nog zelf bestellen.

Wat vinden jullie van zo’n Marc by Marc Jacobs laptophoes?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *