NEW IN: MACBOOK CASE

Toen ik mijn MacBook had, ging ik meteen op zoek naar leuke gadgets. Ik wil nog een laptop-standaard, extern toetsenbord en een bijbehorende muis. Ook ging ik op Ebay opzoek naar een leuke case, ter bescherming. Ik vond een leuke met een frosted coating in de kleur ‘aqua green’ en ik bestelde hem. Hij kostte inclusief verzendkosten nog geen 13 euro!

Afgelopen week ontving ik de case en sindsdien is mijn MacBook goed beschermd. De case bestaat uit twee losse delen, eentje voor de onderkant en eentje voor het bewegend scherm. De case voor het scherm zit goed vast, maar die andere wil nog eens gaan schuiven. Maar die kan ik er dus ook gewoon afhalen als ik wil. Ik vind het gewoon een fijn idee dat hij nu beschermt is tegen krassen en daarnaast ziet het er ook gewoon leuk uit. Ik zat te twijfelen tussen een fel roze of deze kleur, maar deze kleur vind ik lekker fris.

Ik bestelde de MacBook case dus op Ebay. Als je ‘frosted macbook case’ met daarbij het formaat van je MacBook intypt, dan vind je verschillende verkopers. Je kunt het frosted ook weglaten, maar dan krijg je dus een glanzende case, wat ik persoonlijk minder mooi vind.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *