NEW IN: ABERCROMBIE & FITCH

Afgelopen woensdag ben ik met school naar Düsseldorf geweest. We hadden daar een speurtocht en in het kader van je mondeling (die ik morgen heb), gingen we daarna naar een museum om te oefenen met het beschrijven van kunstwerken. In onze pauze zijn we naar de Abercrombie & Fitch gegaan en daar heb ik wat gekocht! Stond niet echt in de planning, maar hoevaak ga je nou naar een Abercrombie & Fitch winkel? Mijn laatste keer was in Londen 2011, dus ik vond dat het wel mocht van mezelf!

Wat ik heb gekocht is een super skinny crop sweatpants. Een hele fijne broek waar ik het liefste in zou leven! Hij zit net zo strak als een legging en voelt lekker zacht aan. Bovendien past hij ook nog eens perfect bij de trui die ik in Londen kocht, dus ik heb nu een heerlijk huispak.

Abercrombie heeft echt de fijnste truien en broeken die ik maar kan bedenken, maar ik zou niet een hele kledingkast vol willen hebben van het merk. De spijkerbroeken zijn ook mooi, maar de rest van de collectie vind ik niet zo bijzonder en een beetje overrated. Ja, de trui en broek die ik heb zijn ook niet echt bepaald goedkoop, maar ik draag het super veel dus dan vind ik het geld het wel waard.

Zo kun je zien hoe de broek aan is! Momenteel ruikt hij nog steeds lekker naar de winkel, echt een heerlijke geur. Ik droeg eronder nog van die fluffy sokken, dus dit is echt de ideale chill outfit.

De broek kostte €58.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *