ZEEHONDJES KIJKEN

Hola! Tijd voor een update. Ik heb gisteren namelijk iets heel erg leuks gedaan: we gingen zeehondjes kijken! Deze zijn er op Terschelling in overvloed en met een rib gingen we er naartoe varen. Dit deden we bij Seahunter, zeker een aanrader als je een keer op Terschelling bent.

De boot maakte echt een flinke snelheid, waardoor we zo bij de zeehonden waren. Ze lagen er op stukken die droog waren, maar je zag de zeehonden ook zwemmen. Super leuk om te zien! Toen we terug gingen naar de haven ging de boot zo hard dat mijn hele huid werd strakgetrokken. En ik vond de boot op de heenweg al snel gaan (zie hierboven). Ik was blij dat ik mijn zonnebril nog had! Dat vond ik eigenlijk het leukste aan die hele zeehondentocht, want ik houd wel van een beetje actie. Ik kreeg wel een enorme lachbui toen we zo hard gingen, omdat de boot echt over het water stuiterde. Al met al: een superleuke ervaring!

Daarna gingen we ontbijten en was het alweer tijd om terug richting Lelystad te varen. Ik zag er erg tegenop, want we moesten nog zo lang! Ik heb daarom ook bijna twee uur binnen gelegen en geslapen, zodat de tijd wat sneller ging. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee (niet met de tijd, maar het varen opzich) en kwamen we rond half 8 aan bij Hindeloopen. In één keer doorvaren naar Lelystad duurde echt te lang, dus vandaar. Niet dat ik dat erg vond, want we gingen weer naar Oost Achterom, waar ze die lekkere pizza’s hebben. Ik heb toen weer heerlijk gegeten, alleen wel te veel want ik had de hele avond nog buikpijn.

En toen was het alweer vrijdag! We hebben besloten vandaag niet terug te varen, maar morgen heel vroeg te gaan. We zouden namelijk aan het einde van de  middag gaan, maar de weersvoorspellingen zijn niet zo goed en bovendien is haasten ook niet fijn. We hebben vandaag dus lekker door het stadje gelopen, op het terras gezeten en wat winkeltjes afgestruind. Dadelijk gaan we lekker eten en dan gaan we morgen naar huis. Ik heb onverwacht een heerlijke vakantie gehad, en het was precies goed qua tijd. Ik heb nu al zin om naar huis te gaan en mijn vriendinnen weer te zien! En dan kan ik ook gewoon lekker bloggen zonder rekening te houden met vervelende internetverbindingen, yeah :D

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *