SIDEWAYS CROSS NECKLACE

Toen ik gisteren thuis kwam lag er een leuk pakketje op me te wachten. Het was mijn sideways cross necklace! Ik schreef een tijdje geleden dat ik ‘m besteld had en nu ik hem heb ontvangen, moest ik er natuurlijk wat over schrijven. Ik weet niet precies hoelang het pakketje er in totaal over heeft gedaan, maar ik heb ‘m sowieso binnen twee weken ontvangen, dus mij hoor je niet klagen! Verder zat de ketting verpakt in een schattig doosje, net alsof je een ketting bij de juwelier koopt.


Maar hoe is de ketting zelf? Deze voldoet precies aan mijn verwachtingen: de lengte is goed, het kruisje is subtiel en de kwaliteit is goed. Hij is van echt zilver, dus als ik ermee wil douchen dan is dat bijvoorbeeld geen probleem. Handig, want dit is echt zo’n dagelijks kettinkje wat leuk staat bij iedere outfit! Lekker subtiel, maar je ziet het toch. Precies wat ik wilde! Omdat ik er zo blij mee ben zal ik deze ketting de komende tijd veel gaan dragen dus jullie zullen ‘m nog wel vaker terug zien. Bijvoorbeeld in een filmpje of outfitpost. Jullie zien het vanzelf!

Ik ben er dus heel blij mee, en ik kan me voorstellen dat er wel meer meiden benieuwd zijn hoe ik aan deze ketting kom. Sieradenwinkels verkopen deze kettinkjes namelijk ook, maar vragen soms wel het driedubbele dan wat ik ervoor heb betaald. Dus wil je een leuk kettinkje? Ga dan niet naar de eerste beste winkel, maar kijk eerst even rond op Ebay.com of Etsy.com. Op de laatste site heb ik mijn ketting besteld. Ik betaalde €21,95 inclusief verzendkosten bij de verkoper jersey608jewelry.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *