Hamsa bracelet

Lauren Conrad en Nicole Richie zijn er regelmatig mee gespot: hamsa armbandjes. Deze rode armbandjes met daaraan een handje (de hand van Fatima) staan symbool voor geluk, maar ook voor steun, geduld en trouw. Ook is het een afweer tegen het kwaad. Ik heb sinds kort ook zo’n armbandje en niet echt om de betekenis, maar meer om het armbandje zelf. Al moet ik wel zeggen dat ik nu wel stiekem hoop dat het geluk brengt. Een beetje bijgelovig ben ik dus wel!

Ik vind het leuk om het armbandje met andere armbandjes te combineren, maar op zich zelf is het ook leuk. Ik dacht dat jullie deze armbandjes ook wel leuk zouden vinden en daarom heb ik er twee extra besteld. En deze ga ik verloten via Twitter! Volg me dus hier en dan zal ik vanavond de twee armbandjes verloten. Waarom? Gewoon, zomaar. Omdat ik jullie al het geluk in de wereld wens!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *