Room update

Sinds ik weet dat ik 15 augustus de sleutel van mijn kamer krijg, ben ik er in mijn hoofd alleen maar mee bezig. Hoe ga ik de kamer inrichten? Wat moet ik nog kopen? Wat voor kleuren ga ik in mijn kamer gebruiken? En ga zo maar door. Daarnaast speur ik iedere dag wel Pinterest en verschillende woon webshops af naar inspiratie. Ik ben er al uit dat mijn kamer veel wit wordt met wat accenten van zwart en ik wil het rustig houden. Gewoon clean maar stijlvol!

Vorige week ben ik naar de Ikea geweest en toen heb ik al een bank uitgezocht. Deze zie je linksboven. Het is een hoekbank waarvan ook een slaapbank kan worden gemaakt, dat is super handig als er mensen blijven slapen. Daarnaast kocht ik alvast bijpassende kussentjes. Deze zijn wit met een zwarte opdruk. Staat super leuk bij elkaar! Ook zag ik nog wat andere dingen die ik wil hebben, zoals een open kast waarin ik manden kan doen om dingen op te bergen, en ik ging ook alvast kijken naar een eettafel en stoelen. Ik wil geen bureau, maar gewoon een grote tafel zodat ik daaraan kan studeren, bloggen en ook gewoon eten. Multifunctioneel, dus! Bovendien vind ik het altijd fijn als ik de ruimte heb als ik aan tafel zit. Ik weet alleen nog niet of ik dat ook echt bij de Ikea ga kopen, maar ik heb in ieder geval wel inspiratie opgedaan!

Ook kocht ik nog wat andere handige dingen, zoals een wit tafeltje wat ik dan bij mijn bank kan zetten. Deze zijn bij de Ikea altijd zo lekker goedkoop (5 euro), dat ik hem wel mee moest nemen. Ik kocht daarnaast ook alvast gordijnen, een wasrek en een kledingrek. Ik neem mijn kledingkast die thuis staat namelijk niet mee, want die is heel groot en massief en daar zijn ze de vorige keer uren mee bezig geweest om die in elkaar te zetten. Een kledingrek zit er bovendien ook nog leuk uit, dus dat is het proberen waard! Omdat ik kledinghangers allemaal in dezelfde kleur wil, kocht ik die ook nog in het wit.

En dat was het dan voor nu! Ik heb nog lang niet alles, maar beetje bij beetje komen we er wel. Zoals jullie weten ben ik nu op vakantie en als ik terug ben ga ik alweer naar Utrecht voor mijn kamer. Ik denk dat ik dan ook wel ga filmen, want jullie reageerden de vorige keer allemaal zo leuk op mijn blog, dat dat voor herhaling vatbaar is! Dus: wordt vervolgd…

DELEN:

18 Reacties

 1. Charile 12 augustus 2013 / 08:26

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :D

 2. Floor 12 augustus 2013 / 09:00

  Ik vind updates over kamers zo leuk om te lezen, dat ik ook zin heb om op kamers te gaan, haha! Eerst nog maar eens mijn examen halen ;)

 3. Anna 12 augustus 2013 / 09:05

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik koop de meeste dingen voor m’n kamer gewoon via marktplaats :)

 4. Tea 12 augustus 2013 / 09:18

  Leuke spulletjes! Door dit soort posts krijg ik ook meteen zin om op kamers te gaan :)

 5. Carola 12 augustus 2013 / 09:22

  Die bovenstaande stoelen heb ik vrijdag ook gekocht, en twee krukken uit die serie. Ikea heeft echt zoveel leuks, om alles mee in te richten. Ik ben nu al benieuwd naar je volgende update!

 6. Nem 12 augustus 2013 / 10:32

  Leuk! Behalve de kussentjes heb ik alles te koop staan of te koop gehad via Marktplaats!
  Je koopt wel dure spulletje trouwens, word vast heel mooi :)

  • Lizzy 14 augustus 2013 / 19:22

   Ja ik heb ook rondgekeken bij kringloopwinkels maar kwam niet echt wat tegen. Maar de bank krijg ik van mijn opa & oma en heb toevallig vandaag goedkoop een tafel met stoelen gekocht. Dus ik probeer het slim te doen!

 7. Daisy 12 augustus 2013 / 10:54

  Leuke spullen! Ik weet precies hoe je je voelt. Toen wij de sleutel van ons huis kregen was ik ook continu met mijn huisje en het inrichten ervan bezig!

 8. Danique 12 augustus 2013 / 12:15

  Oooh super leuk! Die bank is echt kei mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Inrichten is leuk he? Ik ben nu ook ideeën aan het opdoen voordat ik verhuis dit najaar!

  • Lizzy 14 augustus 2013 / 19:21

   Ah thanks! Ja echt leuk om te doen, zoveel mogelijkheden!

 9. Sophie 12 augustus 2013 / 17:06

  Super leuk om te zien. Ik ben altijd benieuwd hoe mensen kamers inrichten:)

 10. Tara 13 augustus 2013 / 13:09

  Super leuke spullen heb je gehaald, ben benieuwd hoe het verder wordt!

 11. Robin 13 augustus 2013 / 17:35

  Heel leuk. Volgensmij ga jij het prachtig inrichten!

 12. Romy 14 augustus 2013 / 13:21

  Leuk om te zien! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *