Zwarte enkellaarsjes

In dit artikel schreef ik dat ik op zoek ging naar de knock off Pistol boots van Sacha. Uiteindelijk heb ik ze ook gevonden, maar toen ik ze ging passen vond ik ze me helemaal niet mooi staan. Heb ik weer! Ik nam de laarsjes dus niet mee naar huis en nu heb ik nog steeds geen zwarte enkellaarsjes. Ik ben dus op zoek gegaan en op Zalando.nl heb ik wel een aantal leuke zwarte enkellaarsjes gevonden. Welke vinden jullie het mooiste?

Gianna di Firenze enkellaarsjes met hoge hak – €139,95
Het is dat deze enkellaarsjes €139,95 kosten, anders had ik ze meteen besteld. Het zijn de perfecte enkellaarsjes met een hoge hak. De laarsjes zijn van echt leer met een plateauzool van 3 cm. De hak is 12,5 cm, dus je loopt eigenlijk maar op 9,5 cm! Ik vind ze echt heel erg mooi.

Friis & Company veterwedges – €99,95
Ondanks dat wedges met veters niet echt mijn ding zijn, vind ik ze wel heel leuk. Het is alleen jammer dat je toch nog €99,95 betaald voor wedges van imitatieleer.

Les Tropéziennes par M Belarbi look-a-like Minnetonka’s – €64,95
Het is dan wel een knock-off van Minnetonka, toch krijg je echt leren laarsjes voor een mooie prijs. Ik heb helaas al een paar Minnetonka’s, maar ik wilde deze toch even met jullie delen.

Buffalo wedges – €99,95
Ik heb deze wedges al een jaar op het oog, maar de prijs houdt me nog steeds tegen. Het blijven ten slotte wel een paar hakken, en die zal ik minder vaak dragen dan enkelaarsjes met een wat lagere hak. Waarom is alles wat ik leuk vind te duur? It’s so unfair!

Belmondo enkellaarsjes met hoge hak – €119,95
Hetzelfde verhaal bij deze enkellaarsjes van Belmondo. Echt leer, een mooie hak en de details op de hak geven de hakken iets speciaals. Deze enkellaarsjes staan denk ik zo leuk onder een mooie jeans!

Vagabond enkellaarsjes met hak – €99,95
Last but not least…. Deze enkellaarsjes van Vagabond. Het is eigenlijk precies wat ik zoek (ik wil laarsjes met een hoge hak en een wat lagere hak. Ja ik weet het. Ik ben erg.), maar ze lijken wel een beetje op de Pistol boots, dus ik ben bang dat deze misschien ook niet mooi staan. Ook deze laarsjes zijn van echt leer en bij de hak zit een stoere ritssluiting. Ik ben voor deze laarsjes wel eerder bereid om het geld er aan uit te geven, omdat deze door de wat lagere hak (7 cm) fijner te belopen zijn waardoor ik ze meer zal dragen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *