ON MY WAY

Gisteravond heb ik weer eens online geshopt! Ik wilde als cadeautje voor mezelf voor mijn overgaan een mooi zilveren kettinkje kopen en natuurlijk heb ik ook nog een kijkje genomen bij de Zara sale. Na even twijfelen besloot ik ook daar wat te bestellen. Ik wilde graag aan jullie laten zien wat ik besteld heb!



Mint blazer van Zara – €49,95
Toen ik ging slapen was het alweer 12 uur geweest, dus ik besloot even naar de webshop van Zara te surfen. Ik heb dit jasje al langer in mijn hoofd, maar toen ik laatst bij de Zara in Eindhoven ging kijken, kon ik hem niet meer vinden. Ik baalde daar toen best van, dat was eigenlijk ook mijn reden om hem gewoon te bestellen. Ik wilde nog een jasje van zo’n stof en alleen bij de Zara kan ik jasjes vinden tegen een oké prijs. Ik vond deze kleur heel leuk en je kunt ‘m ook makkelijk combineren. Hij was nu 10 euro afgeprijsd en dat is niet veel, maar alles beter dan niks! Voor €49,95 gooide ik dit jasje in mijn online winkelmandje. Er komt nog een post over als hij binnen is!

Sideways cross necklace van Etsy – €21,95
Ik wil al langer een subtiele zilveren ketting, maar toen ik laatst in de winkel ging kijken en erachterkwam dat je voor zo’n ketting al gauw €40,- betaalt, nam ik een kijkje op Etsy. Dit is een soort van Ebay, maar dan met veel zelfgemaakte dingen. Je kunt er héél veel sieraden vinden en toen ik zocht op ‘sideways cross necklace’, had ik genoeg keus. Ik had zo’n sideways cross necklace al vaker gezien en ik vond hem steeds leuker worden. Daarom heb ik hier voor gekozen. Ik kan niet wachten tot hij binnen is! De ketting is van echt zilver en de prijs is inclusief verzendkosten. De verkoper heet jersey608jewelry.

Dit zijn dus mijn online aankopen tot nu toe! Hebben jullie onlangs nog wat online geshopt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *