Shoplog 7/4/2012

Ik had jullie beloofd om mijn aankopen tijdens de National Glamour Day te laten zien, dus bij deze. Het is niet echt veel omdat twee aankopen van die dag redelijk duur waren en ik mag dus ook wel weer even stoppen met shoppen. Oeps! Allereerst kocht ik bij de Hunkemöller twee beha’s, deze staan niet op de foto want dat vond ik niet echt interessant om te laten zien. Doordat ik er met mijn abonnee pas 5% extra korting op kreeg, was de totale korting 25%. Ik wilde eigenlijk nog een beha, alleen ze hadden heel veel beha’s niet in mijn maat dus ik kom een andere keer wel op mijn gemak terug.

Daarnaast kocht ik eindelijk een goede spijkerbroek. Ik ben voor een donkerblauwe Curve ID gegaan van Levi’s. Ik kon verder niet echt mooie broeken vinden en deze stond gewoon goed en zat lekker. Niet heel bijzonder, maar gewoon een goede spijkerbroek. De originele prijs was €120,- maar door de korting betaalde ik er €90,- voor. Alsnog een flink bedrag, maar anders koop ik weer een Zara broek die toch weer binnen drie maanden kapot gaat. Ik kreeg er ook nog een leuke shopper bij, altijd handig!

Dat waren eigenlijk mijn aankopen met de korting van Glamour. Verder heb ik nog nieuwe oorbellen, want mijn andere oorbellen (bijna hetzelfde) zijn aan vervanging toe. Bij de Hema hebben ze altijd wel van die simpele, goedkope oorbellen en dit paar kostte dan ook maar €3,95. Prima!

And last but not least… Een nieuwe iPhone! Deze maand had ik mijn oude iPhone alweer twee jaar en hij heeft het heel goed uitgehouden. Hij is wel een paar weken geleden gevallen, dat was best zuur. Het scherm heb ik toen laten vernieuwen, maar de powerknop was er ook af en dat was erg irritant. Ik ben dus erg blij dat ik nu een nieuwe heb. De abonnementen verliepen deze maand dus nu hebben we thuis allemaal een nieuwe iPhone. Ik moet nog wel een deel zelf betalen, maar dat heb ik ervoor over. Je weet wat ze zeggen: eenmaal een iPhone en je wilt nooit wat anders. Ik heb nu de witte 4s en het is een topding. Het scherm is super helder, hij is heel snel (zeker ten opzichte van mijn iPhone 3GS) en de camera is echt geweldig. Daar komt nog bij dat er een camera op de voorkant zit (altijd handig) en dat je kunt Facetimen met andere iPhone 4s gebruikers. Super leuk! Ik ben dus heel blij met mijn iPhone en ik ga er dit keer extra voorzichtig mee doen want ik ben echt als de dood dat ik ‘m laat vallen. De hoesjes zijn al besteld en die kunnen wat mij betreft niet snel genoeg komen!

Hebben jullie nog wat gescoord tijdens National Glamour Day?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *