NEW IN: H&M WEDGES

Photobucket

Een aantal weken geleden schreef ik al over de wedges van H&M, maar afgelopen week kwamen ze dan ook binnen! De wedges zijn precies zoals ik had verwacht en het zijn gewoon leuke schoenen voor erbij. Zeker gezien de prijs (€29,95). Daarnaast lopen ze nog eens erg lekker door de sleehak en je kunt er dan ook prima een aantal uur op lopen.


Photobucket

Toen ik ze aantrok vond mijn zusje ze verschrikkelijk, maar ik vind ze leuk! Ik kan met moeite leuke wedges vinden voor een mooi prijsje en deze zijn gewoon perfect. Ze zijn niet te duur en lopen chill en daardoor weet ik dat ik ze ook vaak ga dragen. Ik ben nou namelijk niet echt een hakken-loper. Ik vind het prachtig, maar ik haat die pijn aan je voeten. Met deze wedges heb ik daar geen last van dus dat is ideaal!

Zoals ik in het vorige artikel schreef zijn dit niet wedges die ik niet 1-2-3 zou uitkiezen, maar ik vind die froezels op de bovenkant het wel helemaal afmaken. Ze zijn leuk met een shortje, jurkje of een jeans en zijn gemakkelijk te combineren. Ja, ik ben er blij mee! Enne, nu heb ik voorlopig wel genoeg schoenen. Oeps!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe wedges?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *