Outfits: Bad quality

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken niet in mijn blootje rondgelopen. Waar die outfit foto’s dan bleven? Daar heb ik een hele goede reden voor. Om een ingewikkeld verhaal kort te maken: we hebben nu tijdelijk geen tuin omdat ons huis verkocht is. Normaal gesproken zet ik mijn camera gewoon ergens neer met de zelfontspanner, maar dat gaat nu dus niet meer. Iemand regelen die foto’s maakt is een oplossing, maar veel tijd daarvoor is er niet. Outfit foto’s maken gaat dus een beetje lastig en ik lever liever kwaliteit dan crappy foto’s. Ik heb wel op Twitter een aantal keer een outfit laten zien, die ik snel met mijn iPhone heb gefotografeerd. Dat zie je er aan af, maar zo kunnen jullie toch wat zien. Voor nu dus even twee slechte foto’s, maar ik zal tijd vrij maken voor het maken van betere foto’s!

De eerste outfit die ik aan jullie wil laten zien is er eentje die ik droeg met heerlijk warm weer. Ik droeg een tuniek van Vero Moda die ik ooit te groot heb gekocht om hem als jurkje te dragen. Dat was niet zo’n succes, dus het tuniekje hing ongebruikt in mijn kast. Ik wilde ‘m nog een kans geven en heb hem daarom in mijn spijkershort van Zara gestopt. Een verrassend leuke combinatie, al zeg ik het zelf. Hierbij droeg ik sandaaltjes van Primark, armband van Buddha to Buddha, een Jah Jah armbandje en een tas van WE.

Ik ben twee weken geleden een paar dagen ziek geweest door een voedselinfectie van de bacterie Campylobacter. I can tell you, he’s not my best friend! Ik had kip gegeten die niet gaar genoeg was, dus dat was de oorzaak… Dat was echt enorm vervelend, maar gelukkig ben ik nu alweer beter! Toen ik ziek was moest ik naar het Diagnostisch Centrum en een vriendin kwam langs. Ik heb me toen in iets simpels gehesen: een spijkerbroek van Zara met een shirt van Only. Om de outfit wat op te fleuren droeg ik nog mijn geliefde sjaal van de H&M, een ring en armband van Buddha to Buddha en een armbandje van Barong Barong. Ik koos voor comfortabel, dus daarom droeg ik mijn bruine Uggs, achteraf veel te warm! Oja, de tas is van Primark. Ik gebruik hem echt nooit, maar ik vond hem deze keer wel leuk passen bij mijn Uggs.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *