Win: Fab Fashion cadeaubon t.w.v. €50

Ik ben dol op online shoppen en vooral als het gaat om leuke kleding die lekker betaalbaar is. FabFashion.nl is zo’n webshop waar je tegen betaalbare prijzen items kunt kopen volgens de laatste trends. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. Kijk, daar worden we nou vrolijk van! Ik heb even mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet.

Klik op de afbeelding voor een groter beeld

Zoals je ziet doet de naam dus eer aan het assortiment: fabulous fashion! Ben je nou niet zo van het online shoppen en wil je liever deze leuke kleding eerst in het echt voelen en zien voordat je een aankoop doet? Daar heeft Fab Fashion dé ideale oplossing voor: kledingparty’s op locatie! Zo kun je onder het genot van een drankje samen met je vriendinnen op je gemak de collectie van Fab Fashion bekijken en passen. Zie je iets leuks, dan kun je het ook direct aanschaffen. Super leuk!

Ik vind de webshop in ieder geval en super leuk en de mogelijkheid tot een kledingparty maakt het alleen maar leuker. Hopelijk heb ik jullie ook een beetje enthousiast kunnen maken, want ik mag namelijk een cadeaubon ter waarde van 50 euro verloten!

Hoe kun je winnen?
– Like de Facebook van Fab Fashion, klik hier om naar de desbetreffende Facebookpagina te gaan.
– Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je vermeldt dat je de Facebookpagina hebt geliked (inclusief je volledige naam). Hierdoor kunnen alleen bezoekers van mijn blog deelnemen aan de winactie. Het is dus van essentieel belang, geen reactie = geen deelname!

Je kunt meedoen tot 16 februari 2012. De uitslag komt op de 17de online dus ik mag op mijn verjaardag iemand heel blij maken met een cadeaubon van FabFashion.nl! Doen jullie allemaal mee?

DELEN:

2 Reacties

  1. Laura 1 februari 2012 / 13:03

    Geliked! Ik kan dit wel gebruiken, mn kamer is onlangs namelijk verbrand. Mijn volledige naam is trouwens Laura Reuvers.
    Bedankt voor zulke leuke winacties!
    xxx

  2. sabrina 14 februari 2012 / 20:54

    Geliked ik doe graag mee ! Sabrina emmen is mijn volledige naam xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *