Shoplog: Ikea

Vorige week vrijdag ben ik met mama naar de Ikea geweest. De Ikea waar wij altijd naartoe gaan was onlangs vernieuwd en ik vond vooral het restaurant erg mooi geworden. We hebben daar natuurlijk ook nog even wat gegeten, want bij de Ikea is het altijd zo lekker goedkoop! Maar we gingen natuurlijk niet voor het eten, ik had nog een aantal dingen nodig voor mijn kamer die nu bijna klaar is! De gordijnen en mijn buddha op canvas moeten nog worden opgehangen en ik wil nog een spiegel boven mijn wastafel. Zodra dat is gebeurd, komt de roomtour! Ik hoop dat het deze maand is! Ik wil dus mijn gordijnen ophangen, maar die moeten wel ergens aan kunnen hangen. Daar gingen we dus eigenlijk vooral voor: stangen voor mijn gordijnen. Ook wilde ik nog een Helmer kastje, maar zoals gewoonlijk kwam ik met meer thuis!

Allereerst: mijn Helmer kastje! De kleur steekt wel een beetje af bij mijn wastafel, maar in het echt valt dat niet zo op. Ik bewaar er voornamelijk nagellak in en wat andere beautyspulletjes. Daarop heb ik mijn mandjes met de rest van mijn verzorgingsproducten gezet dus alles staat nu een beetje opgeborgen.

En dan nog een leuke spiegel. Deze past perfect bij mijn interieur en hij staat heel leuk op mijn Hemnes kast. Zoals jullie misschien wel in mijn photo diary hadden gezien, had ik mijn make-upspiegel op de grond laten vallen. Ik heb nu dus een nieuwe en ik vind deze veel leuker! Ik weet helaas niet wat ‘ie kost, ik ben de prijs vergeten!

Niet zo boeiend, maar mama vond het wel belangrijk: een matrasbeschermer! Als ik er dan een keer iets op knoei dan gaat niet gelijk mijn matras eraan.

Ik ben dol op geurolie en geurkaarsen dus toen ik deze bij de Ikea zag staan, moest ik ‘m wel meenemen. Was ook erg goedkoop, ik geloof rond de 2 euro maar dat weet ik niet meer zeker. De geur is heerlijk en ik wil zeker nog meer geurkaarsen!

Last but not least: een nieuw dekbedovertrek! Ik had deze al langer op het oog en vrijdag nam ik ‘m dan eindelijk mee. Ik nam ook nog een bijpassend hoeslaken mee, altijd handig! Het is wel even wennen, want mijn andere dekbedovertrek is een stuk rustiger. Hieronder zie je een foto hoe het eruit ziet!

En dit waren mijn aankopen bij Ikea! Ik vind het altijd leuk om naar de Ikea te gaan (vooral voor het eten), maar ik denk dat ik voorlopig niet meer naar de Ikea hoef. Ik vind het een leuke winkel, maar ik wil geen complete Ikea kamer. Daar begint het nu op te lijken, dus het wordt tijd dat ik op zoek ga naar wat leuke accessoires en een mooie lamp. Jullie zien het resultaat vanzelf!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *