Room shopping!

Ik was die gekleurde bakjes op mijn beautytafel helemaal beu. De kleuren pastte niet bij mijn kamer en vond het te kinderachtig ogen. Het systeem werkte wel, maar het oog wil ook wat! Daarom heb ik wat leuke dingen gekocht bij de Ikea & Kwantum.
Ik had al even een prullenbak nodig, dus daarom kocht ik deze simpele zwarte voor maar 2 euro bij de Ikea.

Spiegels heb ik genoeg, maar ik zocht er nog een en die van Ikea voldeed helemaal aan mijn eisen. Doordat hij wat hoger is vind ik hem al helemaal perfect. Prijs: €6,99.

Ook kwam ik bij de Ikea super schattige blikken tegen. Je had er dan ongeveer 8 voor 5 euro, allemaal bedrukt met een leuk motiefje. Ik heb ze zelf niet gekocht, alleen thuis aangekomen had ik daar nogal spijt van. Ik heb nu mijn gekleurde laatjes geruild met de blikken, want mijn zusje vond die laatjes wel leuk. Ik had sowieso al één blikje gekregen, en daar zitten nu mijn visitekaartjes in.

Mijn kwasten-opbergsysteem werkte voor mij niet meer. Op zich goed bedacht: twee bloempotten met sierzand erin, alleen ik irriteerde me enorm aan het sierzand omdat dat iedere keer aan de kwasten bleef plakken en mijn kwasten van The Body Shop pastten er ook maar met moeite in. Daarom heb ik dus twee zwarte bekers gekocht, en dit werkt veel fijner! Bovendien neemt het ook niet zoveel ruimte in beslag. De bekers waren maar 1 euro per stuk bij de Kwantum.

Al met al: ik heb de nodige spulletjes weer binnen, en nog voor lekker weinig geld ook! Binnekort komt er een artikel met voor- en nafoto’s van mijn beautytafel, maar nog heel even geduld, er moet namelijk nog een plankje opgehangen worden en iedereen is hier allemaal druk aan ‘t werk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *