New in: Puma sneakers

img_8792

Als ik nog maar een soort schoenen mocht dragen, dan waren het sowieso sneakers. Ik ben er niet voor gemaakt om rond te paraderen op hoge hakken met jurkjes, alleen al van het idee krijg ik hoofdpijn. Nee, doe mij maar een paar platte schoenen! Sinds kort heb ik deze Puma sneakers via Nelson Schoenen. Ik ben er erg blij mee! Ze zijn heel basic, maar daarom juist perfect. Ze passen overal bij en ze lopen ook nog eens heerlijk.

img_8793

De sneakers kenmerken zich door de dikke zool, ze lijken dan ook een beetje op de exclusieve sneakers van Rihanna in samenwerking met Puma. Deze zijn altijd binnen een mum van tijd uitverkocht, dus deze zijn dan een leuk alternatief! En zwart, dat is natuurlijk altijd goed. Ze kosten €109,99. Je kunt ze op deze pagina vinden :)

Trouwens: leuk verhaal. Ik met mijn eigenwijze hoofd wilde de schoenen eerst dragen voordat ik er foto’s van maakte. Wat denk je, op de tweede week tijdens mijn stage val ik vol van de trap af. Ik moet altijd een steil trappetje op waar nog meer werkplekken zijn, en ik liep net iets te enthousiast naar beneden. Ik miste een paar trappen en ik lag languit op de grond. Ik heb zo’n twee weken rondgelopen met een blauwe/groene/paarse plek op mijn bil en mijn schoenen kwamen er dus ook niet heelhuids vanaf. Iemand tips hoe je die strepen weg kunt krijgen? Typisch Lizzy…

5 Reacties

  1. Larissa 13 oktober 2016 / 17:00

    Strepen op de zool kun je proberen weg te poetsen net nagellak remover, zonder aceton!

  2. Anneleen 14 oktober 2016 / 10:52

    Oei geen idee hoe je die strepen verwijdert, maar ze vallen niet hard op vind ik :) Heel leuke schoenen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *