Your Favourite: Hoge hakken of platte gympies

In Your Favourite mogen jullie je mening laten horen. Eens in de zoveel tijd (ik denk per maand) leg ik een nieuwe Your Favourite voor en jullie moeten dan kiezen. Da’s niet altijd even makkelijk, maar je móet kiezen. Deze maand: Ga je voor flatteuze hoge hakken of comfortabele lage schoenen?

Hoge hakken zijn super vrouwelijk, je krijgt er mooie, lange benen door. Vind je jezelf klein? No problemo, met hakken creeër je er zo een paar centimeter bij. Groter voeten? Met een hak eronder lijken ze een stuk kleiner. En geef toe: onder de meeste kledingstukken staan hakken ook gewoon mooier. Enkellaarsjes, laarzen, open schoenen of gladiatorheels: allemaal geweldig als er een hak onder zit. Het loopt misschien wel minder lekker, maar je krijgt er wel een mooiere houding door en het staat prachtig!

Lage schoenen zijn comfortabel en je hoeft er geen rekening mee te houden. Je kunt gewoon over straat rennen en je hebt geen last van pijnlijke voeten. Ballerina’s en slippers zijn ideaal zomerschoeisel: het loopt makkelijk en je voeten worden er niet lomp op, wat je met sneakers en laarzen weer wel sneller hebt. En dat zijn ook lage schoenen…

Al met al ga ik toch voor de lage schoenen, maar als ik straks ouder ben worden dat definitely hoge hakken! Ik zie het me al helemaal voor me: op hoge hakken naar mijn werk. Nu houd ik op z’n tijd ook erg van hoge hakken, maar ballerina’s of laarzen zonder hak lopen toch een stuk lekkerder. Bovendien mogen mijn voeten ook deze tijd wel rusten, want als ik ouder ben dan moeten mijn voeten toch aan de pijn van killer heels geloven.

Waar kies jij voor? Schoenen met een hoge hak of met een lage hak?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *