Sale shopping!

Het werd weer eens tijd voor een shoplog! Dit keer heb ik een aantal leuke dingen gekocht in de sale. Ik wilde al een tijdje een mooie blouse, iets in de kleur burgundy en zwarte enkelaarjes. En je kunt het al zien: ik ben geslaagd! Ik ben erg blij met mijn aankopen, vooral gezien de prijs. Want geloof het of niet, dit setje kostte totaal €35,-! Dat noem ik nog eens slim shoppen!

Als eerste de enkellaarsjes. Ik vertelde jullie een paar dagen geleden al dat Shoe Outlet faillisementsverkoop hield en nieuwsgierig als ik was wilde ik toch even een kijkje nemen, in de hoop dat ik een leuk paar enkellaarsjes of open hakken tegen het lijf zou lopen. En jawel! Ik kwam drie paar leuke schoenen tegen, waarvan ik uiteindelijk dit paar mee naar huis nam. Het zijn simpele laarsjes met een hak van 11 cm. Er zit ook nog een plateau onder de schoenen waardoor ze prima lopen. Ik ben normaal niet zo van de enkellaarsjes met veters, maar deze stonden echt veel leuker dan verwacht. Ik zal er snel een outfit mee posten! De enkellaarsjes kostten met 50% korting nu 25 euro. Cheapass!!

Bij de H&M liep ik tegen deze blouse aan. Gelijk toen ik de blouse zag hangen vond ik ‘m al leuk, maar mijn maat zat er niet bij. Ik probeerde de blouse daarom in maat 38 en de blouse pastte prima! De blouse heeft wel open mouwen, maar met een zwarte longsleeve eronder of met een blazer eroverheen zie je daar niks van. Ik ben er erg blij mee, want nu heb ik eindelijk iets in de kleur burgundy! De blouse was afgeprijsd van €19,95 naar 10 euro. Wat een koopje!

Hier kan ik nou echt vrolijk van worden: zulke leuke dingen voor zo weinig geld! Ik kan niet altijd leuke dingen in de sale vinden, maar ik ben alvast geslaagd. Hebben jullie al iets in de sale gekocht?

DELEN:

1 Reactie

  1. Fleur 14 december 2011 / 19:09

    Die enkellaarsjes zijn erg leuk! En wat is je lay-out mooi trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *