Outfit: Eerste Kerstdag

Mijn Eerste Kerstdag was geslaagd, en die van jullie? Ik heb heerlijk gegeten bij mijn opa en oma samen met mijn tante en het was erg gezellig. Het leek me leuk om vandaag mijn outfit aan jullie te laten zien. Ik had zin om me leuk aan te kleden, dus ik koos voor een schattig jurkje. Om de outfit er een stoere twist aan te geven droeg ik mijn leren jasje en de hakken voegden de vrouwelijke touch eraan toe!

Qua make-up was het niet veel bijzonders. Foundation, bronzer, blush, donkerbruine oogschaduw, eyeliner en een groen oogpotlood. Mijn haren zaten in een grote knot met behulp van een hair donut. Die dingen zijn zo handig!

Het jurkje wat ik droeg was van Saint Tropez en had een kanten motief met een lint waarmee de taille wordt geaccentueerd. Dit is op de bovenstaande foto’s niet heel erg duidelijk te zien, daarom heb ik hieronder nog wat extra foto’s geplaatst. Ik vind dit jurkje perfect voor zo’n dagje naar opa & oma, want het is niet over the top. Het jurkje heeft een hooggesloten hals en de lengte is ook prima. Mede doordat het zo’n ‘braaf’ jurkje is koos ik voor een stoer leren jack van de Bershka. Dit jack kocht ik in Londen en ik ben er nog steeds dol op! De zwarte hakken zijn van de Bristol en ondanks dat ik ze eigenlijk niet meer zo mooi vind, besloot ik ze toch weer eens aan te doen. Qua sieraden droeg ik mijn ring van Buddha to Buddha, armband van Josh en oorbellen van de Hema.

Dit droeg ik dus op Eerste Kerstdag! Uiteraard komt mijn outfit voor Tweede Kerstdag ook nog online!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *