Food photos #1

Vraag me niet waarom, maar ik vind het leuk om foto’s te maken van eten. Vooral als het eten lekker was, is het leuk om nog eens naar die foto’s te kijken. Ik heb inmiddels al redelijk wat foto’s verzameld en het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Vandaag deel 1, binnenkort deel 2!

Samen met een vriendin wat lekkers eten bij Bagel & Juice in Eindhoven. We gingen allebei voor een overheerlijke bagel met bacon en een gezond sapje. Was echt superlekker! Ik wil daar zeker weer eens naartoe…

In Terschelling aten we iedere ochtend scrambled eggs en dat was zo lekker dat ik het thuis ook nog een keertje heb gemaakt. Ik kon het natuurlijk niet laten om er een foto van te maken!

Op de kermis was er een kraampje met Spaanse churros en ik ben daar verschillende keren geweest om een zakje met deze overheerlijke gefrituurde ‘wafels’ te halen. Bestrooid met kaneelsuiker zijn ze echt om te smullen.

De laatste tijd ben ik echt sushi verslaafd. Best grappig, want ongeveer een jaar geleden vond ik het echt vies. Maar na een aantal keer proeven ben ik nu ook om, me loves sushi!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *