Playing with the sun

In de vakantie verveel ik me wel eens en soms ga ik dan met mijn camera op pad om foto’s te maken. Ik maak graag foto’s van de zon en zonsondergang dus het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. De eerste en derde foto zijn op vakantie genomen, de tweede foto heb ik afgelopen week uit mijn raam genomen (was een aparte zonsondergang!) en de laatste was een opdracht voor CKV. De foto’s zijn met een simpele camera genomen, een Sony Cybershot. Het zijn dus geen fotografische hoogstandjes, maar dat was ook niet echt mijn bedoeling. Ik heb nog wel een paar foto’s die wel gemaakt zijn met een spiegelreflex, dus die kan ik ook nog wel een keer laten zien. Als jullie dat leuk vinden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *