WISHLIST MEI

Photobucket

Van de wishlist van april heb ik een hoop gekocht: een spijkerbroek van Levi’s, nieuwe All Stars, een BB cream en een parfum (Lové, Chloé). Allemaal niet echt aardig voor mijn portemonnee, maar ik heb wel nieuwe basics die heel goed van pas komen. En waar over is nagedacht! Ik heb nog geen gekleurde blazer en ook een rosegouden armbandje is nog niet in mijn sieradencollectie terug te vinden. Deze schuiven dus door naar volgende maand, maar daarnaast heb ik ook wat nieuwe wishes. Niet heel erg veel, want ik heb nu eigenlijk geen dingen écht nodig.


Leuke tops
De afgebeelde top van H&M vind ik heel leuk, maar ook andere gekleurde tops zijn welkom. Ik wil meer kleur in mijn kast en met wat leuke tops kan ik de boel goed opfleuren. Staat altijd leuk met een jeans en wat accessoires. Ook een nieuwe top voor het uitgaan is welkom, maar dat heeft geen prioriteit. Ik zie wel als ik een leuke tegenkom!

Spijkerbroek
Nog een spijkerbroek? Ja, je lees het goed! Nu ik een donkerblauw exemplaar heb van Levi’s wil ik eigenlijk nog een wat lichtere broek. Ik ben nu eenmaal een spijkerbroeken meisje dus ik wil graag nog een mooie broek. Deze keer vind ik eentje van de Zara wel weer prima, want een broek van 120 euro voelt wel echt als een brok in mijn keel. Wat je daar wel allemaal niet van kunt kopen….

Naked 2 palette
Vervolgens een make-up product: het Naked 2 palette. Hoe lang wil ik deze wel niet? Een prachtig palette met mooi naturel kleuren. Mijn favorieten kleuren van het  Too Faced Natural Eye Palette beginnen langzaam op te raken (ja, echt!) dus een nieuw palette is welkom. En dan het liefste Naked 2!

Ketting
Opvallende kettingen zijn gewoon leuk! Iedere keer als ik iemand met zo’n ketting zie lopen, verbaas ik me erover hoe leuk het staat. Dus ik wil zelf ook nog een leuke ketting! Ik vind die van de Zara heel leuk, alleen laatst in de Zara zag ik ‘m al niet meer hangen. Gelukkig zijn er nog genoeg winkelketen waar ze kettingen verkopen, dus dat komt wel goed!

Wat zijn jullie van plan te kopen in mei?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *