River Island tassen

Ik wil een nieuwe tas. Gewoon eentje die ik ook mee naar school kan nemen. Een tijdje geleden vroeg ik op Twitter aan jullie of jullie leuke shops wisten voor tassen. En ja hoor, jullie kwamen met een hoop tips! Nog bedankt daarvoor. Ik had zelf al op een aantal webshops gekeken, maar nergens was ik leuke tassen tegengekomen. Martine tipte Asos.com, die was ik zelf helemaal vergeten! Gauw nam ik een kijkje en daar kwam ik een hoop tas eye-candy tegen. Helaas niet alle tassen binnen mijn budget, maar ik heb wel 3 leuke van River Island op het oog.

1. River Island Glam Satchel in Cream – €48,54
Deze tas is er ook in een blauw/grijze versie, maar crème is meer wat voor de zomer. De tas heeft een lang hengsel, maar ik zou hem gewoon aan mijn arm dragen met het handvat aan de bovenkant. Ik vind de kleur heel mooi en de details geven de tas een luxe uitstraling. De tas is 37 cm breed en 26 cm hoog.

2. River Island Zip Duffle Bag – €45,92 
Deze tas lijkt op de foto kleiner dan ‘ie in het echt is. De tas is 39 cm breed en 34 cm hoog. Deze tas is wat minder stijf dan de andere twee, het is een soort van zak. Ik vind dat soort tassen persoonlijk altijd erg leuk. Het staat zo nonchalant! Er zitten ritjes op de voorkant en de flosjes maken de tas compleet!

3. River Canvas Flap Satchel – €48,54
De Canvas Flap Satchel lijkt een beetje op nummer 1, maar bij deze tas is de onderkant van stof. Dat ziet er leuk uit, maar aan de andere kant wordt stof wel snel vies. De tas is erg zomers en de gouden details passen perfect bij de kleuren van de tas. De tas is 37 cm breed en 26 hoog.

Ik ben benieuwd: welke van deze 3 tassen vinden jullie het mooist? Laat ook weten waarom!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *