Birthday presents part 1

Omdat er belangstelling voor was, laat ik in dit artikel mijn verjaardagscadeaus zien. Ik laat het in twee delen zien, want anders zijn het wel erg veel foto’s. Vandaag begin ik met de cadeaus die ik van mijn familie heb gekregen. Naast dit heb ik ook nog geld gekregen, waarvan de helft naar mijn spaarrekening gaat en de andere helft wordt besteed aan andere leuke dingen. Zo ben ik van plan oorbellen van Guess te kopen en in maart ga ik naar Amsterdam, shoppen! Geld kan dan zeker goed van pas komen ;)

Als eerste deze armband van Buddha to Buddha. Het is een armband uit de Junior collectie en ik heb ‘Janneke’, een mooie schakelarmband. Ik ben er enorm blij mee, hij is classy en staat overal bij!

De cd van Adele stond al weken op mijn verlanglijstje en ik heb hem gekregen van mijn zusje! Ik vind de cd heerlijk, hij wordt echt grijs gedraaid…

Nog iets waar ik énorm blij mee ben: een Barong Barong armbandje! Hij is crèmekleurig/zalmroze, erg mooi. Als het goed is past ‘ie ook bij mijn andere Barong Barong armbandje, daar zit namelijk ook roze in.

Deze metallic grijze clutch heb ik van mijn tante gekregen. Hij is perfect voor uitgaan en de ruches op de voorkant vind ik ook heel leuk. Het formaat is precies goed en er zit ook nog een lang hengsel bij. Ik ben niet van plan om dat te gebruiken, maar het is wel handig.

Als een soort troost-cadeau kreeg ik deze beschermengel van mijn oma. Ik zou een Ti Sento ring krijgen, maar deze was niet op tijd binnen gekomen. Daar moet ik dus nog even op wachten! Bij dit engeltje zitten viltjes, waar je een lekkere parfum op kunt spuiten. Als je deze dan in het engeltje doet en het engeltje ergens aan vast maakt (bijvoorbeeld in je tas), dan wordt de geur verspreid.

Van mijn tante kreeg ik ook nog deze sleutelhanger. De groene steen heeft een bepaalde betekenis, de kleur roze van de buddha ook en de maansteen schijnt kalmerend te werken. Ik vind de achterliggende gedachte heel leuk en de roze buddha vind ik ook heel schattig!

Ik heb ook nog deze oorbellen gekregen. De laatste tijd vind ik hangende oorbellen steeds leuker worden (ik droeg eerst alleen maar knopjes, don’t ask me why) dus deze komen goed van pas!

Ik heb ook nog de nodige make-up gekregen, altijd goed! Ik zit te denken om een budgetlook-filmpje te maken met de Essence producten, het zijn namelijk allemaal een beetje dezelfde kleuren.

Last but not least: deze ketting van Ydeltuyt.nl! Ik vind hem heel leuk dus jullie zullen deze vast nog wel een keer tegen komen in een outfit-post.

Dit was het eerste deel van mijn cadeaus, morgen laat ik de cadeautjes zien die ik van mijn vriendinnen heb gekregen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *