Priti NYC Nagellak

Priti NYC is een nieuw merk op het gebied van nagellak en nagellakremover. Het Amerikaanse merk streeft naar een betere aarde en zowel de nagellakken zelf als de removers zijn milieuvriendelijk, niet-giftig en biologisch afbreekbaar. De producten zijn veilig in gebruik, ook voor zwangere vrouwen en kinderen. De nagellak bevat geen tolueen, DBP, formaldehyde en aardolie ingrediënten. Ikzelf heb een mintgroen kleurtje met een gouden shimmer. Helaas kan ik niet vinden hoe deze kleur heet, of wat voor een nummer ‘ie heeft.

De verpakking had beter gekund, ik vind hem een goedkope uitstraling hebben. Jammer, want ik vind dat deze nagellak wel een betere verpakking verdient! Ondanks de unieke samenstelling lakt de nagellak hetzelfde als alle anderen nagellakken. De kleur dekt met twee laagjes, glanst mooi, droogt snel en blijft lang zitten.

De Priti NYC nagellak is verkrijgbaar in een mini-uitvoering van 9 ml (€8,95) of in een flesje van 12,6 ml (€12,95). Je kunt de nagellak exclusief kopen bij Brushbeauty.nl, een leuke webshop met een assortiment voor echte beautyliefhebbers!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *