My faves: highlighters

Glitter, glamour, shimmer…. I love it! Het is gewoon een feit dat ik producten met een shimmer erin mooier vind. Een groot voorbeeld daarvan is oogschaduw. Wanneer ik oogschaduw met shimmer op heb, zien meer mensen het en krijg ik er ook meer complimentjes over. Is het daarom ook zo logisch dat ik dol ben op highlighters? Dan heb ik het niet over highlighters voor op je wenkbrauwbot, maar op je jukbeenderen!

Naast dat het gewoon een glamorous look geeft, is je uitstraling er frisser door, en zie je er gezonder uit. Zie je een beetje bleek? Breng wat highlighter aan en je zult er niemand over horen. Ik heb twee favorieten highlighters die eigenlijk heel verschillende zijn. De ene heeft meer een highlight-kleur richting goud, en de andere richting het roze. Ook is de ene een pressed poeder en de ander een stick. Maar goed, dat mag de pret niet drukken!

MAC Mineralize Skinfinish ‘Soft and Gentle’
Een tijdje geleden heb ik hier al een artikel over geschreven, dat was kort nadat ik hem had gekocht. Ik heb hem nu inmiddels al wat langer en ik ben er nog steeds dol op. Ik gebruik hem bijna iedere dag, want hij brengt wat gemakkelijker aan doordat het gewoon poeder is. De pigmentatie is geweldig en van het resultaat val je van je stoel. I adore it! Meer weten? Lees het artikel dan nog eens!

ModelCo Luminosity Shimmer Stick
Deze stick wordt een multifunctioneel product genoemd, aangezien je er je ogen, lippen, wangen en decolleté een subtiele kleur en glans mee kunt geven. Voor lippen, ogen en decolleté gebruik ik het niet, maar op mijn wangen wel! De verpakking is roze (ik heb een zwak voor roze…) maar niet goedkoop. Doordat het een stick is, is het lekker compact en handig mee te nemen. De stick is heel erg goed gepigmenteerd, dus dat is ook een pluspunt! Ik vind zo’n cream product wel even wennen, je moet er toch wel wat meer werk voor doen om het perfect aan te brengen. Ik doe het op de volgende manier: ik breng een beetje aan op mijn wangen en smudge het daarna uit over mijn jukbeenderen. Ik vind deze highlighter wat beter geschikt als ik voor een roze look ga, aangezien dit echt een wat rozere highlighter is. Perfect voor een romantische look dus! ModelCo is o.a. verkrijgbaar bij de ICI Paris XL en deze Shimmer Stick kost €24,50.

Hier kun je goed zien dat het een rozige highlighter is

Dragen jullie ook highlighter op je wangen? Zoja, wat is jullie favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *