Mijn Buddha to Buddha ring

Het was even wachten, want er was me verteld dat het wel 1 tot 3 weken kon duren voordat mijn ring er was. Ik ging dus maar van die drie weken uit, want anders valt het altijd tegen kwa wachttijd. Gelukkig was het toch korter wachten: anderhalve week later nadat ik naar de winkel was geweest, belde ze me dat ik mijn ring op kon halen. YAY!

Eigenlijk vond ik het toch nog even spannend. Wat als de ring dadelijk niet past? Of als ik hem toch niet zo mooi vind? Het is een flink bedrag, dus het is wel de bedoeling dat ik er veel plezier van ga hebben.

Met een spannend gevoel liep ik de winkel binnen, en eenmaal aangekomen bij de toonbank kwam ik erachter dat ik mijn afhaalbewijs was vergeten. Oh god, echt weer een actie voor mij! Gelukkig was het geen probleem, en kon ik hem ook gewoon zo ophalen. Ik pastte hem, en hij zat als gegoten. O, wat vond ik ‘m mooi!
De ring kostte maarliefst €109,-, wat ik persoonlijk echt heel prijzig vind. Maar je hebt dan wel wat: hij is van echt zilver, dus hij blijft mooi en je zult er gewoon veel draagplezier van hebben. Mijn ring heet ‘Nathalie’. Op iedere Buddha to Buddha ring zit zo’n grote schakel met het merk erop, maar bij deze ring is die schakel wat mooier afgewerkt, wat minder grof. Dat vind ik wat mooier.
Er zat ook nog een mooi leren tasje bij de ring, zodat ik hem daar in kan bewaren als ik bijvoorbeeld ga slapen. Super handig, want anders zou ik hem echt heel snel kwijt raken.

Sinds ik hem heb draag ik hem iedere dag en heb ik de neiging om hem iedere avond te poetsen zodat hij mooi shiny blijft. Ik zorg dus erg goed voor mijn Buddha!

Vinden jullie mijn ring mooi? Ik ben er in ieder geval echt hartstikke blij mee!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *