Max Factor Xperience Collectie

Max factor komt met een nieuwe collectie: Xperience! In deze lijn staan vooral de eigenschappen uit de natuur centraal, zodat je een perfect uitziende en egale look kunt krijgen.

De lijn bestaat uit een foundation, een mascara en een gloss balm. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals mangobutter en shea butter in de gloss balm en komkommerwater, jojoba en rozenbottelextracten in de foundation. Zelfs in de mascara zitten verzorgende producten: carnaubawas, bijenwas en natuurlijke tapioca-polymeren.

Max Factor Xperience Weightless Foundation, adviesprijs: €16,99
Verkrijgbaar in de kleuren: Raw Silk, Beige Linen, Sandlewood, Brown en Dark Gypsum.
Deze foundation is geschikt voor ieder huidtype en zorgt voor een egale dekking en een huid die licht en zacht aanvoelt. Deze foundation bevat SPF 10 en natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een flawless skin!

Max Factor Xperience Volumising Mascara, adviesprijs: €16,99
Verkrijgbaar in de kleuren: black en black-brown.
De mascara’s van Max Factor zijn bijna altijd wel een succes, en deze klinkt ook erg veelbelovend! Deze mascara met mousseformule en natuurlijke ingrediënten zorgt voor natuurlijk uitziende, volle wimpers die licht en flexibel aanvoelen.

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm, adviesprijs: €10,99
Verkrijgbaar in de kleuren: Rose Quartz, Purple Orchid, Coral, Sugared Pear en Amber.
De Xprience Gloss Balm geeft de lippen een subtiele, natuurlijke kleur, net zoals bij lipgloss. Ook dit product bevat SPF10 dus je bent er van verzekerd dat ook je lippen goed worden beschermd. En niet alleen tegen zonnestralen, ook droge lippen zijn verleden tijd doordat het product maarliefst voor 60 procent bestaat uit verzorgende ingrediënten.

Deze collectie is vanaf oktober 2010 verkrijgbaar bij warenhuizen en drogisterijen. Binnekort kunnen jullie reviews verwachten over de producten zodat jullie weten of ze het waard zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *