FUENTE Hot Stone Massage

Ik wil echt al heel erg lang een hot stone massage. Het is ontspannend, en goed voor je spieren (kan ik wel gebruiken met mijn rug!). Nog steeds is het er nog niet van gekomen, en nu FUENTE met iets nieuws komt op het gebied van hot stone massages wil ik het nóg liever!

Normaal gesproken worden hot stone massages toegepast op het lichaam. Maar met de massage van FUENTE kan het ook op de hoofdhuid. Het is ontspannend, en ook nog eens super verzorgend voor je haar. Dat klink interessant….

De FUENTE Hot Stone Massage wordt uitgevoerd in combinate met de speciale FUENTE Truffle Shampoo. Je haren worden met die shampoo eerst gewassen, en vervolgens worden de warme stenen op je hoofd geplaatst (ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat eruit ziet!) De hoofdhuid wordt gemasseerd door middel van verschillende technieken en doordat de drukpunten gestimuleerd worden kom je helemaal tot rust.
Ten slotte wordt je haar nog verzorgd met de FUENTE Truffle Care en na de behandeling ben niet alleen jij relaxed, maar ook je haar. Het is in goede conditie en heeft een mooie, natuurlijke glans.

De prijs van de FUENTE Hot Stone massage is €29,50 en je behandelt worden in geslecteerde FUENTE salons of in de nieuwe salon aan de PC Hooftstraat! Kijk voor adressen op http://www.fuente.nl/.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *