Konad nagelverzorgingsset

Op de webshop Nail Art Design Euro Discount bestelde ik voor slechts 5 euro een Konad nagelverzorgingsset. Dit is heel goedkoop, want bij andere webshops betaal je er rond de 20 euro voor! Ik was bang dat hij dan misschien nep zou zijn, maar het is gewoon echt een originele set van Konad.


De set zit vol met leuke spulletjes waarmee je je nagels kunt verzorgen. Eigenlijk alle basisdingen, dus dat is erg handig!

Er zitten twee soorten vijlen in de set: een buffer vijl (zodat je nagels mooi glad worden en gaan glanzen) en een kartonnen vijl. De buffervijl is in een handige vorm, en op de kartonnen vijl staat een schattig printje. De vijlen zijn gewoon zoals alle andere vijlen. Ook zit er nog een nagelriem-snijder bij. Hiervan ben ik zelf niet zo’n fan, want het is nogal slecht voor je nagels. Ik heb het één keer geprobeerd, alleen toen sneed ik te diep waardoor mijn nagelriem ging bloeden. En niet zo’n beetje, nee, het wilde niet stoppen! Na die ervaring wil ik het nooit meer gebruiken.

Ook zat er een flesje in, waar je nagellakremover in kunt doen. Dit systeem is super handig, want je drukt met een watje op de opening, en zo komt er nagellakremover op het watje. Op verschillende blogs had ik gelezen dat meiden dit soort potjes op Ebay hadden besteld. Dit wilde ik zelf ook doen, want het leek me ontzettend handig voor nagellakremover. Ondanks dat op het plaatje bij de webshop dit potje staat, was het me eigenlijk niet opgevallen dat dit ook met zo’n druksysteem was. Toen ik de bestelling ontving was ik dus blij verrast, en ik kan je zeggen: het werkt super handig! Geen geknoei meer met te veel of te weinig nagellakremover, je kunt het perfect doseren. Ik heb er trouwens nagellakremover van de Etos in gedaan.

Nail treatments konden in deze set niet ontbreken, en dus zit er een topcoat, basecoat en cutile oil in. De basecoat werkt gewoon normaal. Droogt lekker snel, en is gewoon een goede basis. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen! De topcoat werkt goed, maar een groot nadeel: hij droogt echt héél langzaam. Aangezien ik super ongeduldig ben werkt dit dus echt niet voor mij. Ik had netjes een kwartier gewacht (dat vind ik al lang…) maar daarna was het nog niet droog. Mijn nagellak was daardoor verpest omdat ik tegen allerlei dingen stootte, dus ik heb de volgende dag mijn nagellak er al weer afgehaald. Ik kan dus niet zeggen of je nagellak er ook echt langer door blijft zitten, maar ik gebruik hem niet meer. Dan maar geen topcoat, óf een fast dry-versie. Ook zit er nog een cutile oil in. Deze olie voor de nagelriemen is -zoals de naam als zegt- van olie, en daardoor blijf je die olie-laag nog superlang voelen. Het droogt dan ook niet echt snel. Maar het resultaat mag er wezen: gezonde nagelriemen zonder scheurtjes. Dit vind ik dus een aanrader, maar ik gebruik hem wel voor het slapengaan, want anders zit je met van die vette vingers!

Al met al: deze set vind ik erg fijn, en zeker voor 5 euro kun je hem haast niet laten liggen. Verzorgde nagels zien erg gewoon beter uit en met deze set kun je dat bereiken!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *