Our Favourites in de Girlz!

Het is nog niet zolang geleden dat ik met een klein linkje in het tijdschrift van Hoe Overleef Ik stond en nu sta ik alweer in een ander tijdschrift. Ik vind het echt superleuk en alhoewel het nog niet een super groot stuk is, we komen steeds dichterbij!

Het kwam echt als een totale verassing, ik wist helemaal niet dat ik erin kwam te staan. Het stuk heb ik dan ook niet zo zelf geschreven, maar toch wel leuk!
Wat ook jammer is, is dat de printscreen niet klopt. Zó wordt mijn site namelijk weergegeven in een verkeerde web-browser (wat eerder dus het geval was, maar bij de meesten nu is opgelost). Verder heet ik ook geen ‘Liz’ maar ‘Lizzy’, maar dat vind ik niet zo’n grote fout: ik word wel vaker ‘Liz’ genoemd!

Eigenlijk heb ik helemaal geen reden tot klagen, want ik sta voor de tweede keer in een tijdschrift! Ik vind het gewoon ongelofelijk en als ik het opnieuw lees word ik er gewoon heel vrolijk van. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik ooit met mijn site in een tijdschrift zou staan.

Als je hem wil kopen: het is Girlz! nummer 9 en hij is nog tot eind augustus te koop. Vera Camilla staat er ook met haar blog Veracamilla.nl in, dus dubbel zoveel leesplezier!

Door het H.O.I. tijdschrift had ik al nieuwe vaste bezoekers gekregen, dus laat je horen als je via de Girlz! op mijn blog bent beland!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *