Hoe combineer je gekleurde hakken?

High heels maken een outfit vaak helemaal fashionable. Vooral gekleurde heels zijn eche eyecatchers. Je kunt het met veel dingen combineren, maar ook hierbij is ‘less is more’ de grote regel. En dan vooral wat betreft kleuren.

Paarse hakken, een geel rokje met een zwart met wit gestreept shirtje en groene armbanden is een absolute no-go. Dit is natuurlijk heel overdreven, maar je moet dus echt niet te veel verschillende kleuren kiezen.

Kleuren als grijs, zwart, wit en ook vaak bruin kunnen vrijwel met iedere kleur gecombineerd worden, en als je de accessoires en sieraden bijvoorbeeld terug laten komen in de kleur van je hakken is het perfect!

Bij het uitkiezen van gekleurde hakken kijk je natuurlijk vooral naar de kleuren die jij mooi vindt. Het is ook wel handig als het een kleur is waar je nog sieraden van hebt, of bijvoorbeeld een shirtje. Zo kun je lekker goedkoop combineren, zonder dat je meteen een heel kleding setje erbij moet kopen!

MIRACLES

In deze collage zie je de kleur van de hakken terugkomen in de armbandjes. Hierbij is de kleding neturaal, maar vallen de hakken toch op! Je hoeft gekleurde hakken natuurlijk niet alleen te combineren met jurkjes of rokjes, spijkerbroeken kan ook prima!

For Freespirit ContestMode Trends & Stijlen - Polyvore

Hier zie je dat de top dezelfde kleur heeft als de hakken. Ik zou persoonlijk nooit voor deze combinatie van kleuren en materialen gaan in het geheel maar het gaat om het principe. De accessoires zijn hierbij neutraal. Dit kan ook prima, maar ik zou echt niet gaan voor ook nog dezelfde kleur accessoires. Dan lijkt het echt té afgestemd en is iets too much.

katy in the multi coloured world

Mode Trends & Stijlen - Polyvore

En dit is nou een voorbeeld van wat ik nou juist niet bedoel! Heel veel kleuren, een druk geheel: ik zie door de bomen het bos niet meer ;)

Met bovenstaande tips komen jullie er vast wel, hopelijk hebben jullie er wat aan en verzoeken voor de volgende ‘Hoe combineer je…’ mogen altijd bij de comments achtergelaten worden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *