TI SENTO @ SIERADEN.COM

Ik heb zelf al anderhalf jaar een ring van Ti Sento en ik draag ‘m nog steeds met plezier. Ti Sento blijft naar mijn mening een mooi merk, ze hebben sieraden met niet te veel poespas van een goede kwaliteit. Dus echt zilver, met parels, zirkonia, diamanten en stenen. De collectie bestaat uit oorbellen, bedels, armbanden, kettingen en ringen. Sieraden.com is een officiële dealer van dit merk en toen ik een kijkje nam op deze webshop kwam ik een aantal mooie Ti Sento sieraden tegen die ik wel zou willen hebben…. Hierboven kun je ze zien!


Armbanden – €249,95
De prijs doet een beetje pijn aan mijn ogen, maar deze Ti Sento armbanden zijn wel heel klassiek en staan chique bij iedere outfit. Ik vind vooral die met die bolletjes heel leuk!

Oorbellen – €49,95
De oorbellen met de zirkonia steentjes staan al langer op mijn wishlist, deze vind ik heel mooi. Als je dat soort oorbellen draagt, dan is je look toch wat sneller af. De andere Ti Sento oorbellen afgebeeld in de collage zijn heel tijdloos en kunnen eigenlijk echt overal bij. Echt van die typische dagelijkse oorbellen!

Ringen – verschillend qua prijs
Er gaat geen dag voorbij dat ik de deur uitga zonder een ring om mijn vinger. Mijn Ti Sento ring draag ik niet iedere dag, want ik vind het leuk om af te wisselen. De twee grote ringen in de collage zou ik bijvoorbeeld ook niet iedere dag dragen, want ik draag ook veel armbanden en dan wordt het al snel een kermis bij je handen. Dat soort ringen draag ik dus sneller als ik geen armbanden draag. De ring rechtsonder met de bolletjes kost €129,95 en de ring met verschillende laagjes €169,95. Ook redelijk aan de prijs, maar daar krijg je dan wel een hele mooie aparte ring voor. Echt een eyecatcher om je vingers!

De andere twee ringen zijn een stuk subtieler. De ring met de steen is de ring die ik zelf ook heb, een hele simpele ring die wel heel elegant staat. Ik draag deze vaak gewoon in combinatie met armbandjes, omdat hij niet zo opvallend is. De prijs van deze ring bedraagt €49,95. Voor de andere ring, met de kleine steentjes, geldt eigenlijk hetzelfde: ook heel simpel, die je met gemak kunt combineren. Deze ring kost €69,95.

Zoals je ziet: genoeg leuks van Ti Sento! Niet jouw ding? Sieraden.com heeft een enorm assortiment dat het vinden van een mooi sieraad geen probleem moet zijn. Je vindt er sieraden van Guess, Dji Dji Italia, TOV Essentials, Supertrash en veel meer… Betalen kan heel eenvoudig met iDeal of Paypal en als je voor 16:00 besteld, heb je je bestelling morgen in huis. Oh, en dit verzenden is ook nog eens helemaal gratis!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *