Ask me anything, remember?

Kunnen jullie het je nog herinneren, het ‘Ask me anything’ artikel? Ik had er veel vragen op gekregen en heb ze allemaal beantwoord, maar het artikel was zó lang geworden (filmpje ook dus dat was helemaal een slecht plan) dat ook ik besloot een formspring account aan te maken.



Formspring? Watte? Op www.formspring.me/ourfavourites kunnen jullie vanaf nu al je vragen stellen, die ik dan ook direct beantwoord. Dit gaat vele malen sneller en scheelt me een hoop werk. Wat voor een vragen? Dat mag jij weten! Iedere dag kijk ik wel een keer of ik nieuwe vragen heb dus je hoeft ook niet lang te wachten op een antwoord. Je mag ook meerdere vragen stellen, dat vind ik alleen maar leuk :D

Maar, niet alleen daar kun je reageren! In mijn top menu (bij Home, About, etc..) heb ik nu ook een kopje gemaakt dat heet ‘vragen’. Daarin staat een formuliertje die
gekoppeld is aan mijn Formspring. Dit betekent dat je niet helemaal naar formspring hoeft te gaan, maar dat je gewoon op mijn site je vragen in kunt sturen. Hieronder heb ik ook even het formuliertje neergezet, dus stuur even een vraag in, vind ik leuk :)

http://www.formspring.me/ourfavourites

Je hoeft trouwens niet lid te zijn van Formspring om een vraag te kunnen stellen. Als je geen Formspring hebt dan kun je het gewoon anoniem doen. Wil je toch graag laten weten dat jij je de vraag hebt gesteld, zet dan gewoon je naam achter de vraag. Easy isn’t it?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *