Outfit: Obey shirt & vintage Levi’s

img_8948

Wat heb ik een heerlijk weekend achter de rug! Ik ben eindelijk weer eens in de gelegenheid geweest om foto’s te maken van mijn outfit, super fijn. Ik ben zaterdag met een vriendin op pad geweest om foto’s te maken en vandaag tijdens een taart-date met Tedje hebben we ook wat foto’s gemaakt. Het was super mooi weer, dus ik hoefde niet eens een jas te dragen. En dat half oktober, het is bizar… Maar mij hoor je niet klagen.

img_8949

img_8950

Ik droeg mijn nieuwe t-shirt van Obey dat ik via FreshCotton bestelde. Het is een mannenshirt, maar who cares! Check op mijn Instagram trouwens ook even de toffe achterkant. Ik combineerde het shirt met mijn vintage Levi’s die ik bij de Episode op de kop tikte en ik droeg mijn nieuwe sneakers van Puma. Het tasje van Zara en de horloge van Tayroc waar ik laatst over schreef, passen er ook perfect bij. Een heerlijke basic outfit voor een warme herfstdag.

6 Reacties

  1. Tedje 17 oktober 2016 / 13:12

    Aah de foto’s zijn leuk geworden! Was gezellig <3

  2. Denise 17 oktober 2016 / 16:47

    Wat een mooie foto’s en leuke outfit! Je ziet helemaal niet dat het shirt eigenlijk voor mannen is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *