My life as Liz #212

wpxe2430

Tijd voor weer een update van mijn o-zo spannende leven! Ik weet niet hoor, maar met 50+ urige werkweken vliegt de tijd echt voorbij. Ik heb het denk ik nog nooit zo druk gehad haha. Maar ach, het zijn wel allemaal leuke dingen dus dat scheelt. De afgelopen twee weken stonden wederom weer in het teken van stage en werken, hier en daar een etentje met vrienden en wat zeldzame sportschool bezoekjes.

img_8340

Outfitje. Mijn nieuwe shopper van Obey en mijn lievelingssneakers van Puma. Daar komt snel een artikel over online!

img_8345

Gezellig met Merel naar de bioscoop. We gingen naar de nieuwe Bridget Jones film en ik vond hem echt hilarisch. Perfecte film als je zin hebt in een leuke comedie!

img_8413

FreshCotton organiseerde de halfjaarlijkse Garagesale. Dat moest natuurlijk op- en afgebouwd worden. Dus vrijdagavond hielp ik mee en de volgende ochtend stond ik ook paraat. Het waren lange dagen, maar het was erg leuk om te doen.

img_8608

Outfitje. Vintage jeans van Levi’s en t-shirt van Obey.

img_8506

Zondag was mijn vrije dag en daarom besloot ik naar Eindhoven te reizen. Ik had mijn moeder en zusjes al heel lang niet meer gezien, dus het werd tijd voor een bezoekje.

img_8482

Ik ging als eerst lunchen met een vriendin bij Bagels & Beans. Deze paddoburger is zo lekker!

img_8485

Ik kocht voor mijn zusje deze twee nieuwe repen van Tony’s Chocolonely, maar ik vond het echt een tegenvaller. Doe mij maar karamel zeezout, die is altijd goed! Daarna ging ik naar mama en genoot ik van een heerlijke pasta. Toch fijn als iemand zo voor je kookt! Voordat ik richting huis ging, chillde ik nog even bij een vriend en voor ik het wist was het weekend alweer voorbij!

img_8524

Dit was zo lief, ik kreeg een bosje bloemen van een vriendin. Aangezien ik #foreveralone ben, heeft zij maar besloten te zorgen voor de romantiek in mijn leven. Zo schattig haha!

img_8541

Iedere ochtend ligt Amsterdam er toch weer mooi bij! Deze week was het dan wel heel koud, het was erg mooi weer.

Dat was ‘m alweer! De dagen op stage vliegen echt voorbij, maar het blijft raar om zo’n ritme te hebben. Ik mis vooral het sporten heel erg. Ik heb maar een aantal vrije avonden in de week en ik spreek dan liever af met vrienden dat ik ga sporten. Kwestie van prioriteiten natuurlijk, maar dat komt later wel weer. Morgen moet ik weer een hele dag voor school werken en zondag ben ik lekker vrij en heb ik nog niks gepland. Heerlijk! Wat zijn jullie weekendplannen?

5 Reacties

 1. Manon 7 oktober 2016 / 16:53

  Leuke diary. Wat lief van die vriendin om je een bosje bloemen te geven

 2. Maaike 7 oktober 2016 / 16:59

  Fijn dat de dagen op stage zo snel voorbij vliegen! Klinkt wel alsof je het er naar je zin hebt :) Ik moet zeggen dat ik nu weer vooral geniet van mijn schooldagen, want stage vond ik wat minder doordat ik echt van half 8 s ochtends tot half 7 s avonds weg was haha

 3. Chantal 9 oktober 2016 / 09:29

  Ik snap je heel goed stage is echt uitputtend. Daarbij nog een bijbaantje en een sociaal leven is heeeel moeilijk. Wat lief dat bosje rozen, ik denk dat ik dat ook eens ga doen voor m’n bestie haha!

  • Lizzy 13 oktober 2016 / 13:05

   Ja toch, klein gebaar maar wel iets leuks! Heb het er inderdaad ook zwaar mee, maar ik weet dat het tijdelijk is dus dat scheelt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *