Mijn eigen Spell On Me armband

Het was even wachten, maar het was het wachten waard! Een tijdje geleden heb ik namelijk mijn Spell On Me armband ontvangen. Op de website van Spell On Me heb je keuze uit verschillende armbanden en hier kun je je eigen quote in laten graveren. Ik heb gekozen voor een subtiele gouden slavenarmband en ik ben er super blij mee.

Ik heb eigenlijk vrijwel geen gouden sieraden, dus het werd tijd om daar eens verandering in te brengen! Deze armband is heel subtiel en ik heb gekozen voor de quote “We accept the love we think we deserve”, met daarbij een hartje. Je kunt eigenlijk alles laten graveren wat je wilt, en ze hebben ook standaard quotes beschikbaar als je niet kunt kiezen.

De gepersonaliseerde armbanden van Spell On Me zijn verkrijgbaar vanaf €90,-. Je moet wel even wachten voordat je je armband i huis hebt, maar dan heb je ook wel wat! Na een tijdje dragen is die van mij nog steeds super mooi en hij staat super subtiel en stijlvol. I love it!

7 Reacties

  1. Bertine 3 maart 2016 / 17:34

    wauw wat een gave armband! ik ben gek op sieraden en gepersonaliseerde items zijn helemaal tof!

  2. gea 3 maart 2016 / 18:15

    wauw deze armband is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *