CoolCat DIY Festival Outfit

Yay, ik heb weer een superleuke samenwerking met CoolCat! Zij hebben me namelijk gevraagd om de ultieme festival look te maken. Ik ben zelf dol op festivals en toevallig ga ik vandaag ook naar een leuk festival: 7th Sunday. Iedere keer is het weer een uitdaging om een nieuwe outfit uit te zoeken en daarom vond ik het ook heel leuk om deze samenwerking met CoolCat aan te gaan. Ik heb een shortje ontvangen waarvan het de bedoeling was om hem te customizen, maar daar heb ik het niet bij gelaten… Kijk mee naar mijn outfit!

Links kun je het shortje zien dat ik ontving voor deze samenwerking. De wassing was niet helemaal mijn ding, dus daar wilde ik verandering in brengen. Ik verfde de short in een ander kleurtje en bevestigde er wat studs op voor een stoere look. Simpel, maar effectief. Zwart doet het bij mij namelijk altijd goed! Maar daarnaast had ik nog een leuk idee: wat als ik het shirt dan ook zou customizen? Zo heb je echt een unieke outfit die niemand anders heeft! Aangezien fringes helemaal hot & happening zijn momenteel en de winkels er vol mee hangen, leek het me leuk om dat zelf ook te maken. Ik kocht een losvallend shirt bij CoolCat (€17,95) en maakte hier mijn eigen franje shirt van! Het is eigenlijk een croptop geworden met franjes eraan. Perfect voor een festival!

Om de outfit af te maken, kocht ik nog wat andere leuke items bij CoolCat. Ik had een giftcard van 50 euro gekregen maar daar zat ik uiteindelijk ver boven omdat ik ook nog andere leuke dingen kocht waar jullie later meer over zien. Maar goed: accessoires dus. Ik stuitte tegen deze suede tas met franjes(€29,95). Dit soort tasjes zie je heel veel op festivals dus die kon echt niet ontbreken. Ik ga er zelf ook zeker veel plezier van beleven! Een zonnebril hoort er natuurlijk ook bij en deze scoorde ik voor zo’n 9 euro. De schoenen heb ik wel uit mijn eigen collectie, namelijk All Stars. Dit zijn wat mij betreft de perfecte schoenen voor een festival, want je maakt ze ook weer zo schoon en het staat overal wel leuk onder!

Dit is ‘m dan: mijn CoolCat DIY Festival outfit. Ik ben blij met het resultaat en zie mezelf zeker wel zo over een festival paraderen als het wat warmer weer is. Benieuwd naar meer leuke festival items? Vergeet dan zéker niet de webshop/winkels van CoolCat te checken. Ik ben fan! 

 

17 Reacties

 1. Kelly 24 mei 2015 / 07:19

  Wat ontzettend leuk!! Ik vind de items een stuk leuker nadat je ze hebt bewerkt! Ahhh dat broekje vind ik echt zo tof!

 2. Anna 24 mei 2015 / 08:41

  Tof! Veel plezier op 7th Sunday! Heel leuk die top, fringes zijn zo vrolijk en zomers. En natuurlijk gemakkelijk om zelf te maken – zo heb je snel een toffe outfit! :)

 3. lonneke 24 mei 2015 / 09:16

  Oh wauw, wat heb je dat tof gedaan!
  Vooral dat shirtje ziet er zo leuk uit.
  Helemaal festival proof inderdaad!
  Liefs Lonneke

 4. Dionne 24 mei 2015 / 09:57

  Dit heb je heel tof gedaan met dat t-shirtje! Leuk!

 5. Anna 24 mei 2015 / 10:18

  Wat een toffe outfit zeg, echt leuk gedaan!

 6. anouk 24 mei 2015 / 10:50

  Super tof wat je met het topje hebt gedaan! I like it

 7. Léonie 24 mei 2015 / 12:58

  Wauw, ze hebben inderdaad leuke dingen bij de CoolCat! Je hebt er echt een hele leuke outfit van gemaakt. Veel plezier op 7th Sunday. <3

 8. Janne 24 mei 2015 / 19:17

  echt tof deze DIY en wat een leuke items heeft de Coolcat!

 9. Rahma 24 mei 2015 / 21:09

  Wat ziet dit er leuk uit! Vooral dat shirt vind ik erg leuk bedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *