My life as Liz #156

Woehoe, ik leef nog! Ik heb een lekker druk maar gezellig weekje achter de rug waarin ik naar het concert van Sam Smith ging, mijn haar liet knippen & verven, met Tedje logeerde, drankjes deed in de stad en de longen uit mijn lijf danste op een feestje. En dat is nog lang niet alles, dus ik zou zeggen: kijk mee naar deze lekker volle diary!

Maandag was er weer super veel gedoe met de NS, dus ik besloot later op de dag naar Utrecht te gaan. Ik begon de dag met een heerlijke shake, op de Instagram van BffNL staat wat er in zit!

Wat te doen met met een soort van onverwachte vrije dag? Ik ging naar de stad, kocht nieuwe schoenen, lunchte even bij Bagels & Beans terwijl ik aan een opdracht werkte en daarna ging ik door naar de sportschool voor een lekkere workout.

In de avond stond iets leuks op de planning: Sam Smith! Ik had weer gedoe met de treinen, maar uiteindelijk was het allemaal goed gekomen. Ik ging samen met Kelly, Esmeé en een vriendin van Kelly en het was echt genieten. Sam Smith is super goed live en het was ook leuk om deze meiden eens in het echt te ontmoeten.

Nog even een snelle foto van mijn nieuwe schoenen. Ze zijn van ETQ Amsterdam en ik wil er misschien nog wel een blogpost over schrijven.

Dinsdag ging ik na school meteen door naar de kapper. Ik werd mijn duffe haarkleur beu en het was hoog tijd dat het een beetje werd bijgeknipt, want de achterkant zag er echt niet meer uit. Ik ging weer naar The Graduates, daar word ik altijd super fijn geholpen.

Tadaa! Misschien lijkt het voor jullie niks anders, maar dat komt waarschijnlijk door de filters. Mijn haar is een stukje intenser en ziet er weer fatsoenlijk uit. Verder niks bijzonders, omdat ik het lang wil laten groeien en je er dan weinig spannends van kan maken.

Mijn favoriete pasta maaltijd met zalm, spinazie en boursin.

Off to the gym! Ik ging met Merel filmen.

We deden ook nog een lesje HIIT en daarna aten we bij mij wraps en werkten we aan BestFitFriendsNL.

Ik trok mijn boyfriends jeans van de Primark weer eens uit de kast. Echt een fijne broek, terwijl hij zo goedkoop is! Gecombineerd met een shirtje van Zoe Karssen en mijn nieuwe sneakers.

Video bewerken! Ik doe het tegenwoordig met Final Cut Pro. Was even wennen, maar je kunt er veel meer mee. Ik weet nog niet precies wat, maar dat het me lukt is al één ding, haha :D.

Weer een gezellige logeerpartij met Tedje! Deze week zie ik haar weer en gaan we uit eten, dat had ik cadeau gekregen nog voor m’n verjaardag. Super lief!!

En toen was ik weer in Eindhoven. Valt het jullie op dat ik deze sjaal al een tijdje niet meer heb gedragen? Ik was hem namelijk kwijt. Dacht ik, want hij lag gewoon in mijn lade waar ik al mijn sjaals bewaar. Beetje dom…

Ik ging even sporten en daarna had ik met Lola afgesproken om samen te eten. We kozen voor Street Food in Eindhoven. Een heel leuk, schattig tentje tegenover Happy Italy op het Catharinaplein. Voor €7,50 heb je een mandje met een soort friet naar keuze (krulfriet, normale frietjes, aardappelpartjes), soort kruiden, soort mayonaise (wij hadden truffelmayo, jummie) en vis, kibbeling of kip. Super leuk concept! Ik koos daarbij voor een heerlijke ijsthee. Heel lekker gegeten, zonder meteen super veel geld kwijt te zijn. Aanrader dus!

We gingen even naar huis en daarna weer door, want we hadden met Merel afgesproken om wat drankjes te doen. We gingen naar de vernieuwde Vooruitgang, wat heel geslaagd was. Het ziet er super mooi uit, de muziek was goed en Lo en ik hebben het daar nog tot een uur of 2 volgehouden omdat het zo gezellig was.

De volgende dag maakte ik me klaar voor een techno feestje in Eindhoven: Kletskoek! Dit was mijn outfit. Ik maakte even gebruik van de selfie stick van mijn zusje. Waarom heb ik zo’n ding nog niet?

Zondag ging ik sushi lunchen met mijn tante voor m’n verjaardag. Ik wist niet echt een verjaardagscadeau, maar dit is top!

We sloten de dag af op het terras, het was namelijk lekker weer <3

Ik had geen jas mee, want ik was wel heel optimistisch met het zonnetje. Die verdween aan het eind van de dag en toen was het koud. Ik heb uit noodzaak dus even een lekker oversized vest bij de Primark gekocht, en die is eigenlijk nog heel leuk ook!

Zoals je ziet: genoeg leuke dingen! Daar word ik altijd zo blij van. Ik ben nog steeds wel moe van het weekend en ik zit wat betreft school ook een beetje in een dip. Maargoed, dat gaat wel weer over. Beetje optimistisch blijven :) Tot volgende week! X

16 Reacties

 1. Simone 9 maart 2015 / 19:34

  Hele leuke diary weer, hoop leuke dingen heb je gedaan! Vind je tasje op de laatste foto zo mooi, jaloersmakend zelfs haha!

 2. Eva 9 maart 2015 / 21:01

  Wauw wat lijk jij op je tante zeg! :P Super leuke foto’s weer! Fijne week lieve Lizzy! X

 3. Melissa 9 maart 2015 / 21:18

  Leuke foto’s weer! Ik hoop voor je dat je haar snel weer lang wordt, maar dit staat je ook nog steeds erg leuk.

 4. Maud 9 maart 2015 / 21:25

  Leuk rode truitje heb je aan (foto in Vooruitgang). Waar is die van?

 5. Tedje 9 maart 2015 / 21:43

  Jippie wat een fijne week. En ik heb nu al zin in de tapas. Instant honger!!

 6. Dana 9 maart 2015 / 22:48

  Wat een leuke activiteiten allemaal en al dat eten juuummmm!

 7. Maaike 10 maart 2015 / 10:17

  Dat eten bij Street Food lijkt me heerlijk! En die oversized vest lijkt echt heel veel op gewoon een jas

 8. Fleur 10 maart 2015 / 11:01

  Wat een fijne en leuke week heb je gehad! Het eten en drinken bij Street Food zag er heerlijk uit!

 9. Nathalie 14 maart 2015 / 18:00

  Wat een leuke zwart/witte sjaal heb je! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt? :)

 10. Manon DK 15 maart 2015 / 22:13

  Dat tasje is echt onwijs leuk! Waar is hij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *