Mijn wishlist van dit moment

Oh oh wat hou ik toch van shoppen! Iedere keer denk ik ‘voorzien’ te zijn, maar dan is er vrijwel meteen al iets anders dat ik graag willen hebben. Het houdt nooit op! Helaas voor mijn portemonnee wel, dus het is niet altijd zo’n feest dat ik met mijn pinpas loop te wapperen en alles koop wat ik wil. Was het maar zo!  Gelukkig ben ik bijna jarig en tja, dat vond ik toch wel een goed moment om even mijn wishlist bloot te gooien op het internet. Komt ‘ie!

HD Filmcamera – Om maar even meteen met het duurste te beginnen… Ik film nu altijd met mijn spiegelreflex, maar het lijkt me ook fijn om een hd filmcamera te hebben die ik mee kan nemen voor vlogs en die automatisch scherp stelt. Ik vlog nu met een oude camera die al een aantal jaartjes meegaat, en ik moet zeggen… Die heeft z’n beste tijd gehad en voor filmen voldoet hij gewoon niet aan mijn eisen. Dus een nieuw spaarplan: een nieuwe camera.

MAC Blush in Springsheen – Zoals jullie weten kocht ik vorige week een prachtige lipstick van MAC. De make-up artist bracht daarbij een blush aan, en dat was springsheen van MAC. Normaal draag ik altijd roze-achtige blushes, maar toen bleek maar weer dat ik peachy achtig ook heel goed kan hebben. Dus deze staat natuurlijk nu hoog op mijn lijstje!

Crossbody tasje – De laatste tijd gebruik ik niet echt grote tassen, maar voldoet een tasje waarin ik wat pasjes, geld, sleutels, telefoon en een lippenbalsem kwijt kan. Ik gebruik er nu eentje van de Primark heel veel, maar het lijkt me eigenlijk wel leuk om eens te investeren in een kwalitatief wat beter exemplaar. Deze van DKNY vind ik wel wat, hij is wel iets kleiner dat ik eigenlijk bedoel, maar dat maakt ‘m ook wel extra schattig! Voor de geïnteresseerden: hij kost 95 euro.

Nieuwe iPhone case – I looooove Marc by Marc Jacobs en een nieuw telefoonhoesje daarvan zou dan ook niet verkeerd zijn. Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon (de gouden iPhone 5s) en ik wil gewoon een nieuw hoesje daarvoor. Want ik wil hem natuurlijk wel goed beschermen!

Apple TV – Ik hoor hier de laatste tijd zo veel goede dingen over, en nu wil ik het ook! De laatste tijd kijk ik heel veel series en films, maar dit doe ik veel op mijn laptop en iPad. Maar ik heb een lekker grote tv op mijn kamer staan, en daar wil ik eigenlijk ook wel gebruik van maken. Zeker nu ik Netflix zoveel gebruik, is Apple TV eigenlijk dé uitkomst.

Nieuwe jeans – Toen ik een beetje aan het opruimen was, kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk niet zo veel spijkerbroeken meer heb. Of ze zijn allemaal van heel licht denim (dat vind ik leuker voor in de zomer), of ze passen niet meer/zijn kapot. Tijd voor een nieuwe, dus!

Zwarte blouse – Een simpele zwarte blouse kan eigenlijk niet ontbreken in een kledingkast. Hetzelfde geldt voor een wit exemplaar, die ik momenteel ook niet meer heb. Dus. Ik heb nieuwe nodig! De Zara heeft momenteel mooie, simpele blousen, maar ik vind ze wel erg prijzig voor wat je krijgt.

Dat was mijn wishlist. En nu hard werken om genoeg centjes te hebben zodat ik er wat van kopen! Wat staat er op jullie wishlist?

27 Reacties

 1. Lidewij 9 februari 2014 / 10:39

  Wow, wat een prachtige wishlist! Ik vind zo’n mini crossbody tasje ook superleuk, maar helaas kan ik zo’n tasje voorlopig nog niet gebruiken met al die boeken die ik mee moet slepen ;) Hij is wel onwijs mooi!

 2. josiannezwart 9 februari 2014 / 10:47

  Mooie wish list! Op mijn lijstje staat een Nike Fuel Band, en mooie nieuwe make-upjes. Maar eerst hard werken!

 3. Hannah 9 februari 2014 / 10:49

  Leuke wishlist! Ik vind dat minitasje echt heel erg leuk! Ik heb inderdaad ook al eens nagedacht over apple TV, lijkt me heel handig maar ik vind het wel duuuur haha

 4. Charissa 9 februari 2014 / 10:51

  Leuk lijstje ik hoop dat ze allemaal uit komen. En z’n camera lijkt me echt gaaf om te hebben. ik ga voor je duimen. Veel liefs.

 5. Suzanne 9 februari 2014 / 11:12

  Wat een mooie wishlist, ik ben ook erg blij met mijn filmcamera (jvc everio). Op mijn wishlist staan nieuwe sportkleding, ook zo’n duur grapje.

 6. Kimberly 9 februari 2014 / 12:01

  Springsheen is echt een mooie blush! Ik gebruik hem heel vaak. Op mijn wishlist staat een MacBook haha

 7. Tineke 9 februari 2014 / 12:16

  Mooie wishlist! Een filmcamera staat ook op mijn wishlist!
  Liefs

 8. Nena 9 februari 2014 / 12:18

  Mooie wishlist! Bij mijn ouders staat ook een AppleTV, inderdaad ideaal voor Netflix. Ik wil er ook graag een voor in mijn studio, alleen is mijn tv volgens mij niet HD en je moet er een HD tv voor hebben.. :(

 9. Annebelle 9 februari 2014 / 12:26

  De camera deel ik. Het staat niet perse hoog op mijn wishlist, maar misschien is het wel leuk voor vakanties dat je dan ook filmpjes kunt maken?!

 10. Manon 9 februari 2014 / 12:48

  Wij hebben ook een Apple TV (2 stuks, oeps! 1 voor boven en 1 voor beneden hahaha) en het is echt een uitkomst hoor! Je kunt ook foto’s streamen enzo dus leuk om vakantie foto’s enzo te laten zien aan familie/vrienden :D

 11. Kelly 9 februari 2014 / 13:27

  Ik ben zelf ook op zoek naar een nieuwe videocamera, maar ik ben er nog niet zo goed uit welke het nou wordt. Er is zoooveel keus!

 12. Melissa 9 februari 2014 / 13:37

  Leuk om te lezen! Ik wil ook graag een nieuwe videocamera, maar het is zo duuuur. Echt jammer altijd haha. Apple TV kan ik je trouwens echt aanraden, ik heb het zelf ook. Heel handig met films/series kijken enzo. Ik heb ook een aantal concert video’s er op staan (Beyoncé bijvoorbeeld hehe)!

 13. Charlotte 9 februari 2014 / 14:38

  Oeeeh een apple tv, nice! Ik zou ook graag een nieuwe film camera willen die automatisch scherp stelt, ideaal!

 14. Yak Man 9 februari 2014 / 15:44

  Een HD filmcamera is echt heel erg gaaf zeg! :D Succes met sparen! En een zwarte blouse staat ook nog op mijn wishlist ^^

 15. Chantal Goenee 9 februari 2014 / 16:00

  Ik heb net een hele mooie zwarte blouse gekocht bij de Only! Ik was ook al langer opzoek naar een betaalbare variant en hij is 27 euro.

 16. Sara 9 februari 2014 / 16:42

  Mooie items zeg! Ik heb de zwarte blouse en ik ben er super blij mee (ook al is ‘ie inderdaad niet de goedkoopste…) :) x

 17. TessaB 9 februari 2014 / 17:10

  die zara blouse is prachtig! maar soms zijn ze idd overpriced

 18. Anne 9 februari 2014 / 20:50

  Ik heb een Apple TV en het is zo handig inderdaad in combinatie met Netflix!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *