New in: Ray-ban Aviator

Een Ray-Ban aviator, die had ik nog niet (ahum). Daarnaast heb je heel veel aan een zonnebril in de winter (ahum 2). Maar toch, ondanks dat, kan ik met blijdschap zeggen dat ik een nieuwe Ray-Ban heb. Jawel, een aviator. Maar deze is met donkergroene glazen. En laat dit nou al even op mijn wishlist staan… Naja natuurlijk niet op mijn ‘winter’ wishlist, maar de zomer komt sneller dan je denkt (uhu) en daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn. Toch? Anyway, ik heb dus een nieuwe zonnebril en ik laat ‘m vandaag aan jullie zien!

Dit is ‘m dan, mijn nieuwe ‘trots’! Ik ben dol op pilotenbrillen en mijn andere aviator heb ik dit jaar al héél veel gedragen. Zoveel dat ik eigenlijk mijn Ray-Ban wayfarer totaal links heb laten liggen. De andere aviator die ik heb heeft bruine glazen, en deze zijn dus donkergroen! Dat staat meteen heel anders, maar wel heel erg leuk! Ik ben er heel blij mee :)

Mijn nieuwe zonnebril komt van de webshop Lensbase.nl. Deze webshop is voornamelijk gespecialiseerd in contactlenzen, dus als je nog op zoek bent naar dag lenzen of maandlenzen dan ben je daar aan het juiste adres. De webshop verkoopt dus ook zonnebrillen en heeft een ruim assortiment aan Ray-Ban brillen. Maar er zijn ook andere merken te vinden! De verzending ging lekker snel en het pakketje was goed verpakt dus ik ben helemaal tevreden!

16 Reacties

 1. Swaen 8 december 2013 / 16:37

  Mooi! Ach, ik kocht vorige winter ook een bikini :P

 2. Kelly 8 december 2013 / 21:02

  Wat een prachtige bril! Ik zou ook graag nog een Ray Ban willen!

 3. Estrella 8 december 2013 / 22:35

  Nice! Staat je goed. Ik heb er ook één die nog van mijn opa is geweest, ook met groene glazen. Ik draag hem alleen niet meer omdat hij wat te zwaar is en snel pijn gaat doen an m’n oren en de glazen zijn ook iets te groot. Ik heb wel een bril in net zo’n model van Sinner.

 4. Ilse 9 december 2013 / 00:16

  Hey, een zonnebril kan in de winter soms ook heel erg handig zijn! Mooie bril, staat je goed!

 5. Kiki 9 december 2013 / 17:40

  Deze is heel gaaf, ik twijfel al heel lang of ik een keer een echte Ray-ban zonnebril wil kopen. Liefs

 6. Marjolein 12 december 2013 / 19:24

  Hij staat je ZO goed! Ik wil ook zo graag een keer een RayBan, want dat is toch wel het ‘echte’ ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *