Mijn zonnebrillen

Als de zon schijnt, dan ben ik te vinden met een zonnebril op mijn hoofd. Het is fijn dat mijn ogen goed beschermd zijn tegen de zon, maar daarnaast is het ook gewoon een leuk accessoire! Enne, het feit dat je lekker kan gluren op het terras is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ik vind het leuk om meerdere zonnebrillen te hebben, en ik heb er nu vier die ik echt veel draag. Drie van Ray-Ban, je kan wel zeggen dat ik die zonnebrillen gewoon heel fijn vind. Ik wil ook nog wat andere modellen, maar dat zullen wat goedkopere exemplaren worden. Want een bril van meer dan 100 euro meenemen op een feestje vind ik toch echt te risicovol… Maar goed, genoeg over dat. Tijd om ze eens even goed te laten zien!

 

Allereerst deze twee aviators van Ray-Ban. De onderste heb ik sinds dit jaar, de bovenste is al een jaartje oud. Die heb ik inmiddels al met veel plezier gedragen! De glazen van deze bril zijn wat lichter, bij de onderste bril zijn ze echt donkergroen. Het staat meteen heel anders, de onderste is wat stoerder. Dus ondanks dat het dezelfde brillen zijn, zorgen de verschillende glazen toch voor een heel andere uitstraling!

De wayfarer van Ray-Ban heb ik al wat langer, ik gok 2 tot 3 jaar. Ik heb hem toen zoveel gedragen dat ik er nu een beetje op uitgekeken ben, ik vind de pilotenbril momenteel mooier. Maar dat neemt niet weg dat het een fijne en mooie bril is! Hij is lekker stevig en echt van goede kwaliteit. Een lekker stoere bril! De gekleurde pilotenbril kreeg ik een tijdje geleden in een goodiebag van C&A. Ik vind die gespiegelde glazen met een kleurtje zo leuk! Ik zou er nooit heel veel voor betalen omdat het niet echt tijdloos is, maar zo’n budgetvariant van C&A is dan ook een goede oplossing! Ik vind hem heel cool en hij kost maar 5 euro.

Dit zijn dus mijn zonnebrillen! Momenteel ben ik dus echt van de pilotenbrillen, maar ik ga binnenkort maar eens zoeken naar wat andere modellen. Hebben jullie nog tips voor betaalbare leuke zonnebrillen?

14 Reacties

 1. Nena 22 april 2014 / 07:28

  Mooie brillen heb je! Ik heb maar één zonnebril, van Persol, niet echt betaalbaar maar wel heel mooi en fijn!

 2. martina 22 april 2014 / 09:05

  de wayfarer wil ik graag nog hebben, zelf heb ik een ray ban aviator!

 3. Tessa 22 april 2014 / 09:19

  Ik vind die glazen van die van de C&A heel erg tof! Een fijne brillencollectie is altijd handig hihi

 4. Naomi 22 april 2014 / 11:49

  Ah hele mooie monturen en kleuren zonnebrillen heb jij!
  Die piloten brillen zijn ook tijdloos en inderdaad een mooi merk!
  Ik wil zelf graag de clubmaster van rayban!
  Hier heb je ook leuke hippe zonnebrillen voor een betaalbare prijs!!
  http://www.festivalzonnebril.nl

  :) xxxx

 5. Angela 22 april 2014 / 12:50

  Ik heb die bruine variant van RayBan, ik wil die goedkope variant van die gekleurde glazen wel, die jij van de C&A hebt!

 6. Nicole 22 april 2014 / 13:38

  Toffe zonnebrillen! Ik denk dat ik volgende week mijn eerste RayBan maar eens ga aanschaffen. Eigenlijk de tweede, op de eerste is iemand gaan zitten..Bummer! De goedkope zonnebrillen gaan bij mij altijd zo snel stuk dat ik liever geld uit geef aan een duurder exemplaar.

 7. Fleur 22 april 2014 / 16:09

  Ik heb de bovenste rechter ray-ban ook precies hetzelfde, en ben er heel erg blij mee!

 8. Ines 22 april 2014 / 22:35

  Fijn! Ik heb ook een ray ban maar die heb ik op sterkte

 9. Ilse 23 april 2014 / 00:51

  Ah, ik vind de pilotenbrillen zo gaaf! Jammer genoeg heb ik daar echt het hoofd niet voor, dus ik houd het maar bij Wayfarer-achtige modellen.

 10. Estrella 23 april 2014 / 22:07

  Leuk! Ik heb ook een Ray-Ban, maar niet het klassieke pilotenmodel omdat die ‘druppel’ onderaan niet bij mijn gezichtsvorm past. Die ik heb is een soortgelijk model maar dan iets meer afgerond aan de onderkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *