New in: Nike dunk sky high

Misschien kennen jullie de blog van Annemerel wel. Ik volg haar al een tijdje met veel plezier en sinds zij in het bezit is van de sneakerwedges van Nike, wil ik ze ook. Ik moest er eerst niet zoveel van hebben, maar zij combineerde ze zo leuk dat ik dacht: zo kan het ook! Ik vind de sneakerwedges van Isabel Marant ook prachtig, maar daarvoor moet je een fortuin neerleggen en dat heb ik niet. Knock offs vind ik vaak niet zo mooi, maar schoenen van Nike zijn van goede kwaliteit en zo lopen lekker. Dus ik nam ze mee naar huis!

Wat ik er vooral zo leuk aan vind: ze geven het effect van hakken (dat extra beetje lengte en een mooiere houding), maar ze lopen wel comfortabel. Jullie weten dat ik daar zo van houd en dat ik gewoon niet echt gemaakt ben voor hakken. Dit is dus echt een uitkomst, want je hebt niet eens door dat er eigenlijk een hak in de sneaker zit.

Ik geef toe: je moet er van houden. Maar als je ze goed combineert, vind ik ze heel erg leuk! Nike heeft heel veel verschillende kleuren van de Nike Dunk Sky High, maar ik wilde iets wat een handige kleur is. En dat is zwart, want dat kan overal bij. Er zaten eerst paarse veters in (iew), maar die heb ik verwisseld voor zwart. Lekker simpel, precies goed. De schoenen zijn verder van suède.

Ik moest er eerst wel een beetje aan wennen toen ik ze aanhad, maar ik heb er echt geen spijt van dat ik ze heb gekocht. Ze zitten super lekker, staan overal goed bij en ik was wel eens toe aan iets anders! Dat heb ik overigens wel vaker de laatste tijd: waar zou dat door komen?

De sneakers kocht ik bij Footlocker in Eindhoven (en ik werd geholpen door een leuke jongen. En dat ondanks dat hij zo’n lelijk Footlocker shirt droeg. Nou, dat zegt genoeg. Sorry voor de overbodige informatie maar zo is schoenen kopen natuurlijk extra leuk. Dat begrijpt iedereen, toch?). Ze kostten €119,99.

DELEN:

21 Reacties

  1. tessa 22 september 2013 / 13:03

    Het is niet helemaal mijn ding, maar ze staan je erg leuk! En met een leuke jongen die je helpt is het zeker geen straf om te winkelen!

  2. Madelief 22 september 2013 / 13:26

    Aah zo toevallig, heb ze gister ook gepast bij de Footlocker en wil ze gaan bestellen maar twijfel heeel erg over de kleur of print. Nog even nadenken dus :) Maar vind ze dus erg leuk!

  3. Lisanne 22 september 2013 / 14:06

    Ah tof! Vorige winter heb ik ook een paar aangeschaft (maar dan camel-kleurig) en ik heb er geen moment spijt van gehad! Ik heb er bijna de hele winter op gelopen. Mijn andere paar laarzen met een ‘gewone’ hak heb ik bijna niet aangeraakt ;)

  4. Esmay 22 september 2013 / 15:53

    Ik vind ze supertof! Met toffe outfits zijn ze al helemaal awesome!

  5. Marieke 22 september 2013 / 16:22

    Zien er heel leuk uit!!

  6. Anna 22 september 2013 / 18:15

    Ik vind ze leuk! De meeste sneaker wedges zijn zo lomp, maar deze niet :) Hoewel ik ze gewoon als sneaker helemaal geweldig had gevonden, hihi.

  7. Melissa 22 september 2013 / 21:09

    Wat een leuke schoenen! Ik zit ook al een tijdje te twijfelen of ik sneakerwedges ga kopen, maar als ik deze zo zie vind ik ze toch wel heel tof :)

  8. Linda 22 september 2013 / 21:49

    Oh ze zijn zo gaaf! Ik heb ze ook vast gehad bij de Footlocker in Eindhoven haha toevallig! Het is dat mijn vriend ze echt niet mooi vindt anders had ik ze ook allang in mij bezit. Helaas… Nu dus maar jaloers zijn op jou met je mooie schoenen haha

  9. Iris 22 september 2013 / 22:10

    Ahh ze zijn heel leuk!

    Heb je ze al aan gehad? PRECIES deze zijn namelijk met de drie dwaze dagen van de Bijenkorf 85 euro. Misschien ook een tip voor andere meiden die ze willen!

    • Lizzy 22 september 2013 / 23:36

      Oh dat meen je! Haha wat stom! Maar ik heb ze al gedragen..

  10. xx.Yvonne 29 september 2013 / 21:05

    Hoi Lizzy,
    onwijs mooie schoenen.Ik wil de proberen te bestellen tijdens de drie dwaze dagen maar had een vraagje. Ik vraag mij namelijk af hoe de maat valt. Lees wisselende verhalen over dat ze klein vallen.. heb jij je eigen maat of heb je een grotere maat dan ‘normaal’?

    • Lizzy 29 september 2013 / 22:21

      Ik heb een grotere maat dan normaal en deze zitten perfect! Ik heb normaal 39, maar deze hadden ze ook niet dus ging ik de 40 passen en deze zijn precies goed!

      • xx.Yvonne 30 september 2013 / 08:00

        Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *