NEW IN: SELECTED FEMME BLOUSE

Ik heb al vaker met lof over Sans-Online.nl geschreven. Misschien heb je er wel eens over gehoord op de radio of gezien bij een reclamefilmpje op YouTube. Het is een hele fijne webshop met merken zoals Only, Vero Moda, Vila, Object en meer. Door de snelle levering is het een ideale shop om kleding online te bestellen. Aanrader dus! Sinds kort hebben ze een nieuw merk toevoegd: Selected Femme. Ik heb er een blouse van, en deze wil ik graag aan jullie laten zien!

Het is een creme-kleurige transparante blouse met opvallende borstzakjes. De mouwen zijn driekwart en het is een wat korter model. Ik vind het dan ook mooi om er een wat langere top onder te dragen, zoals op onderstaande foto. De blouse valt ook mooi bij de hals, en zit gewoon heel erg fijn. Het doet niet echt wonderen voor je figuur, maar dat is dan ook het enige nadeel wat ik kan bedenken. En ik kan me voorstellen dat niet iedereen het mooi vindt dat de blouse zo transparant is. Persoonlijk vind ik dat juist wel leuk, je moet alleen een beetje kijken welke kleur top je eronder draagt. Op de foto’s draag ik grijs, maar wit kan natuurlijk ook.

Wat ik vooral leuk vind aan deze blouse, is dat hij niet zo standaard is. Dat zie je over het algemeen ook terug bij de rest van de collectie van Selected. Het is dus zeker de moeite waard om bij Selected Dames een kijkje te nemen!

De blouse kun je voor €49,95 bestellen bij Sans-Online. Deze webshop rekent trouwens vanaf €25,- ook geen verzendkosten, dus dat is ook mooi meegenomen. En omdat je je pakketje de volgende dag in huis hebt, hoef je niet lang te wachten. Ideaal als je bijvoorbeeld aan het zoeken bent naar jassen, want die heb je wel nodig met dit herfstige weer…

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blouse?

DELEN:

9 Reacties

  1. Daniëlle 7 september 2012 / 13:35

    Leuk! De kleur is prachtig, en mooi ook die simpele zakjes met die schattige knoopjes

  2. Lisanne 7 september 2012 / 15:47

    Wauw wat een mooie blouse zeg! Als een blouse transparant is vind ik dat persoonlijk ook mooier.

  3. Sharon 7 september 2012 / 17:13

    Prachtige blouse! De eerste foto is heel mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *